Verona klipem k singlu "Planeta" opět nenadchne ani neurazí

29.04.2019 13:16 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Taneční duo Verona už nějakou tu dobu funguje v obměněném složení, bohužel stále nějak nemůže chytit druhý dech. Jsou to dva měsíce, co Peter Fider a Veronika Stýblová představili singl "Planeta", leč rádia se k této písni prozatím otáčejí zády. Třeba se situace změní, až se mezi fanoušky dostane doprovodný klip, který si skupina zajela natočit na Korsiku.

Hlavními hrdiny je zamilovaná dvojice, kterou si zahráli reální fanoušci kapely, kteří si tak mohli splnit svůj sen. "Natáčení bylo skvělé. Kirsten a Marek dělali přesně to, co jsme potřebovali, a myslíme, že výsledek je úžasný. Marek kupříkladu skočil do naprosto ledového horského jezírka, ale ten záběr za to stál. Dopadlo to skvěle a naprosto to překonalo naše očekávání," prozradila ke vzniku snímku Veronika.

Je samozřejmě fajn, že sami interpreti jsou z výsledku nadšeni, ale pro nestranné jde o další velmi průměrné dílko. Záběry na slunné pobřeží jsou v dnešní době standardem a zamilovaný pár najdeme také v každém druhém videu. Je určitě dobře, že to Verona nevzdává, a má za to od nás palec nahoru, ale například i kvůli tomu, že do klipu obsadila neprofesionály, její snaha opět zůstala někde na půli cesty.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY