Sum 41 hlásí návrat se singlem "Out For Blood"

25.04.2019 10:59 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Sum 41 jsou zpět. Kanadská parta, již přes dvě dekády vedená Derryckem Whibleym, ohlašuje sedmé studiové album "Order In Decline". Vyjde 19. července u labelu Hopeless Records a muzikanti na něj lákají skladbou "Out For Blood". Singl je zároveň prvním materiálem od comebacku z roku 2016. Tehdy vznikla povedená nahrávka "13 Voices" na které se podílel i navrátivší kytarista Dave Baksh.

Sum 41 tentokrát pracovali v naprosto jiné atmosféře než u předchůdce. Návrat před třemi roky byl těžký především kvůli frontmanovým osobním problémům. Od té doby se hodně změnilo, což potvrdil i sám Whibley: "To poslední, co jsem chtěl udělat, byla politicky angažovaná deska. A jsem rád, že 'Order In Decline' takové není. Samozřejmě je ale velmi složité nevěnovat pozornost tomu, co se momentálně děje všude po světě." Sám přitom stojí za finálním zvukem alba, které se kompletně natočilo a mixovalo v jeho domácím studiu.

Deska "Order In Decline" nabídne následujících deset písní: Turning Away, Out For Blood, The New Sensation, A Death In The Family, Heads Will Roll, 45 (A Matter Of Time), Never There, Eat You Alive, The People Vs…, Catching Fire.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY