Ariana Grande zažívá na turné krušné chvíle - musicserver.cz">

"Pro mě je to peklo." Ariana Grande zažívá na turné krušné chvíle

22.04.2019 16:52 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Není žádným tajemstvím, že koncertní turné profitují vydavatelstvím obrovské zisky. Proto se stalo už takřka povinností všech umělců hned po vydání nové desky zamířit do hal. Celý proces je však často spojen s velkým tlakem a mnohdy i vyčerpáním samotných hudebníků. Něčím takovým si právě prochází Ariana Grande. A se svými pocity se nyní rozhodla svěřit.

Grande je právě na šňůře Sweetener Tour, se kterou by dokonce měla 8. září zavítat i do Prahy. Ačkoliv kritika hodnotí její show velmi pozitivně, Ariana má na vystupování jiný pohled. Na Twitteru se vyjádřila, že tato aktivita není vůbec dobrá pro její mentální zdraví.

"Cítím se tak prázdná, přála bych si, abych měla víc energie, kterou bych vám mohla dát. Momentálně ji ale nemám," napsala v jednom ze svých tweetů a dodala, že zpívat živě jí neustále připomíná bolest, kterou si v minulosti prošla: "Dělat hudbu ve studiu je pro mě terapie, ale vystupovat s ní, to je, jako bych si to znovu zažívala, pro mě je to peklo!"

Do konce tour Arianě zbývá zhruba 70 zastávek včetně zmíněné zastávky v České republice. I přes výše zmíněná slova je ovšem zpěvačka chce odjet všechny. Fanoušky, kteří měli strach, že šňůru ukončí předčasně, tak uklidnila. "To bych neudělala, jen se s vámi dělím o své pocity. Je to náročné, ale snažím se. Moje duše je zmatená a unavená. Mám vás ráda!" napsala.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY