Madonna letos vydá čtrnácté album. Trailerem nás zve do světa Madame X

16.04.2019 11:07 - Marta Šindlauerová | foto: facebook interpreta

Fanouškům Madonny konečně zase nastává ono napínavé čekací období na další album. Už je totiž jisté, že se to opravdu stane: čtrnáctá řadovka vyjde letos a bude se jmenovat "Madame X". Zpěvačka nás nepotěšila pouze odtajněním názvu připravované studiovky, rovnou se i podělila o malou ukázku Můžete se na ni podívat na níže (nebojte se, je to velmi decentní snippet s dostatečnou dávkou mysteriozity).

Madge přibližuje Madame X jako "tajnou agentku, která cestuje kolem světa, mění svoji identitu, bojuje za svobodu a přináší světlo do temných míst. Madame X je tanečnice, profesorka, hlava státu, žena v domácnosti, jezdkyně, učitelka cha-chy, vězenkyně, studentka, matka, dítě, učitelka, jeptiška, kabaretní zpěvačka, svatá, děvka a špionka v domě lásky". No, dle tohoto pestrého vyjádření můžeme vyzdvihnout domněnku, že se bude jednat o koncepční album, které bude představovat hlavní hrdinku z různých pohledů.

Hudebnice rovněž nedávno zmínila, že velkou inspirací při tvorbě nového alba pro ni bylo Portugalsko (kde momentálně žije) a tamní život. Seznámila se s tamními hudebníky a začala prý hudbu vnímat zase trochu jinak. Co konkrétně myslela pod slovem "jinak", uslyšíme možná už v květnu na Eurovizi.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY