Hamburský producent Hosh se vrací do Roxy

12.04.2019 19:37 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Jeden z tahounů Solomunova labelu Diynamic a uznávaný producent Hosh se vrací po dvou letech zpět do Roxy. Tuto noc plánuje klub Roxy zavzpomínat na dlouholetého rezidenta a přítele DJe Loutku, který by v květnu oslavil 52. narozeniny. Hoshe tak doprovodí na hlavní i druhé stagi Michalovi djští kolegové a přátelé.

Hosh byl v roce 2015 prvním z producentů Diynamic Music v ČR a od té chvíle klubem Roxy prošla několikrát jména jako Kollektiv Turmstrasse, Adriatique nebo Solomun. Hosh je jeden z producentů, kteří se neustále vyvíjí a posouvají hranice svého soundu, čemuž odpovídá i nedávné založení Hoshova vlastního labelu Fryhide neboli Freiheit - německy svoboda. Předprodej probíhá zde.

"Když jde o tvorbu nové hudby, produkce je pro mě jako vaření, jídlo/track je tím lepší, s jakou láskou ho děláte," a Holger Behn aka Hosh. Vaří se spoustou hravých i atmosférických housových linek. Jeho výsledný produkt je láska na první poslech. Holgerova produkce a remixy mají svoji typickou vytříbenost a propracovanost. Mezi jeho nejznámější releasy patří "Lunchtime" nebo remix epického tracku "Rufus - Innerbloom".

Hosh tráví na tanečním parketu spoustu času a za tu dobu už nejlíp ví, co funguje a dokáže si pohrávat s náladami v klubu jako málokdo jiný. Známý je svojí rezidenturou v berlínském Watergate nebo amsterdamském Studiu 80 a je taky pořadatelem legendárních open air festivalů Grünanlage v severním Německu. Už od roku 2006 je nepostradatelnou součástí hamburského labelu Diynamic, který je v ČR tak oblíbený a jehož umělci pravidelně vyprodávají klub Roxy. 11. května se přijďte přesvědčit, proč tomu tak je.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY