Roxette po ploužení popují

18.02.2003 09:05 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Roxette - The Pop Hits
© facebook interpreta
Na podzim minulého roku se na trhu objevilo výběrové album Roxette "The Ballad Hits", na němž byly obsaženy jejich nejlepší balady (desku provázel singl "A Thing About You"), nyní je tedy čas na druhý plánováný výběr, tentokrát samozřejmě s rychlejšími kousky.

"The Pop Hits" v obchodech najdete od 24. března a stejně jako první výběrovka vyjde ve dvou edicích, jednodisková bude obsahovat patnáct skladeb, limitovaná dvoudisková i druhé cédéčko se čtyřmi bonusovými písničkami. Pilotním singlem je skladba "Opportunity Nox", k níž byl natočen animovaný videoklip, důvodem je samozřejmě skutečnost, že Marie se stále zotavuje z operace nádoru a natáčení videoklipu by jí zrovna neprospělo.

Na desce najdete tyto skladby: Opportunity Nox, The Look, Dressed For Success, Dangerous, Joyride, The Big L., Church Of Your Heart, How Do You Do!, Sleeping In My Car, Run To You, June Afternoon, Stars, The Centre Of The Heart, Real Sugar a Little Miss Sorrow. Bonusové CD bude obsahovat: Stupid, Makin' Love To You, Better Off On Her Own a Bla Bla Bla Bla Bla (You Broke My Heart).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY