Jennifer Lopez je konečně zase na (kolotočovém) koni. "Medicine" je vynikající oslavou jejích padesátin

09.04.2019 08:29 - Marta Šindlauerová | foto: facebook interpreta

Jennifer Lopez se pomalu blíží k velkému životnímu milníku - v červenci oslaví padesátiny. A jak jinak by je oslavila než prací. Ostatně právě proto vyjíždí v červnu na turné nazvané "It’s My Party: The Live Celebration", a k radosti svých příznivců tak bude vystřelovat narozeninové konfety přímo s nimi. Mimo to ji čeká další důležitý životní krok: v létě se nejspíše provdá za svého přítele, bývalého baseballistu Alexe Rodrigueze.

Hudební kariéra této dámy ale v posledních letech poněkud stagnuje (o té herecké se radši ani nebavíme). Ne že by se zpěvačka dost nesnažila nebo vydávala vyloženě špatný materiál. Jen se jí příliš nedaří přijít s něčím, co by opravdu vytřelo zrak a odlišilo ji od konkurence. To se při troše štěstí možná alespoň částečně povede s novinkovým klipem k singlu "Medicine". Musíme uznat, že po dlouhé době je tu od krásky z Bronxu něco, co není vůbec lascivní, ale naopak spíše elegantní a nápadité.

Ve videu, kde hlavní roli hraje bílá barva, můžeme vidět různé výjevy z kolotočářského prostředí plné maličkých detailů, krásných kostýmů a všudypřítomných třpytek. Tak běžné prvky jako zrcadlové bludiště, věštkyni nebo vzpěračku se tu povedlo prezentovat v originálním, esteticky neobvyklém pojetí a je to velmi příjemná změna oproti zpěvaččiným tradičním klipům, ve kterých se povětšinou jen bezduše tančí a natřásá všemožnými částmi těla. Mocně se tančí i tady, ale tak nějak s působivější choreografií a, jak už bylo řečeno výše, konečně bez jakékoli lascivnosti. Nechybí samozřejmě ani obligátní product placement a hostovačka od rappera French Montany. Klip hodně nakopává samotný song, který staví na hlubokém beatu a samplu trubky a bezpochyby patří k tomu nejlepšímu, co Jennifer Lopez od dob své největší slávy vydala. Jako oslavný klip a song si tato umělkyně nemohla nic lepšího přát.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY