Markuse Schulze a ATBho spojil tlukot srdce, obě hvězdy navíc míří do Prahy

03.04.2019 10:26 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Německý DJ a producent ATB i jeho kolega Markus Schulz patří ve své hudební branži k naprostým špičkám. Když se tito dva spojí, nemůže tak vlastně vzniknout nic špatného. Není proto divu, že jejich aktuální počin "Heartbeat" sklízí na taneční scéně velké úspěchy.

Již dlouho si oba slibovali, že vytvoří něco společně, ale jejich pracovní vytíženost jim tento plán stále narušovala. Na podzim minulého roku ale přijel Markus, který již léta žije v Miami, na návštěvu do Německa za rodiči a tuto příležitost využil i k cestě do města Bochum, kde má své bydliště André Tanneberger aka ATB. To, co začalo povídáním u kávy, skončilo náročnou studiovou session, ze které vznikl zbrusu nový song.

Oba umělci našli v základním hudebním motivu zalíbení. Jak dodává Markus: "Šlo o přirozené souznění dvou, kteří věcí cítí úplně stejně." K písni prozatím neexistuje oficiální video, můžete si ji však poslechnout v Markusově rádiovém setu (od zhruba 46. minuty), který najdete níže.

Důležitou informací je, že obě DJská esa se již brzy představí českému publiku. Zatímco ATB se za mixážní pult postaví 20. dubna v pražském klubu Duplex, Markus chystá na 7. června v SaSaZu speciální open to close set, který bude trvat celých sedm hodin. Vstupenky na obě akce seženete v obvyklých předprodejích.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY