Mikolas Josef se chystá do Fora Karlín. Přislíbil pompézní show ve stylu koncertů Robbieho Wiliamse

24.03.2019 13:41 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Rovnou ve Foru Karlín odehraje svůj první samostatný koncert Mikolas Josef, který se do povědomí fanoušků zapsal šestým místem v loňském ročníku Eurovision Song Contest. Na 3. dubna slibuje "pompézní show ve stylu koncertů Robbieho Wiliamse". Spolupracuje na ní s choreografem Jakubem Dvořákem, na pódiu ho s kapelou navíc doprovodí přes dvacet tanečníků a také šest afrických vokalistů. Vše bude mapovat 36 metrů dlouhá LED stěna s 3D doprovodnými efekty.

"Poprvé je pouze jednou, a proto děláme maximum, abychom si tu hodinku a půl všichni pořádně užili," přibližuje přípravy Mikolas. Podívat se na něj prý přijedou i zástupci mezinárodního labelu Sony Music, kteří ještě žádný tuzemský koncert nenavštívili. "Kapacita koncertu je kolem 3 500 lidí, a pokud si dobře pamatuji, z osmdesáti procent je již vyprodáno. Takový zájem nás samozřejmě těší a věříme, že atmosféra bude skvělá," líčí.

Mikolasův nejúspěšnější singl "Lie To Me", se kterým bodoval v Eurovizi, nasbíral přes dvacet tři milionů přehrání na Spotify, patřilo mu devatenácté místo v globálním žebříčku iTunes. Zpěvákovi se dařilo i s následujícím singlem "Me Gusta", naposledy pak potěšil své fanoušky písní a videoklipem "Abu Dhabi". O jeho vystoupení je zájem také v zahraničí, letos bude například headlinerem festivalu Colour v Řecku, kde se očekává návštěva padesáti tisíc diváků.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY