Lighthouse Family jsou zpět. Nové album vydají již v květnu

25.03.2019 16:24 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pamatujete si na britské duo Lighthouse Family? Pánové Tunde Baiyewu a Paul Tucker měli mezi léty 1995 a 2002 více než desítku hitů a singly jako "Lifted", "Postcard From Heaven", "High" nebo "(I Wish I Knew How It Would Feel To Be) Free / One" můžeme ještě dnes pravidelně slýchat z rádiového éteru. A brzy k nim přibydou další - duo totiž ohlásilo comeback spojený s vydáním nového alba i koncertní šňůrou.

Půjde vlastně o dvojalbum. Titul pojmenovaný "Blue Sky In Your Head" přinese na prvním disku třináct nových autorských písní, na druhém pak desítku největších hitů - krom výše uvedených skladeb dojde například i na songy "Raincloud", "Ocean Drive" nebo "Goodbye Heartbreak". Všechny starší hity budou navíc remasterované.

Na vydání desky "Blue Sky In Your Head", která bude k mání od 3. května, bude v listopadu navazovat i britské turné. Zda se Lighthouse Family vydají i za hranice království, ukáže až příští rok a určitě i potencionální úspěch nové desky. Prozatím je k dispozici pilotní, pár dní starý singl "My Salvation". K poslechu ho najdete pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY