Marině a její repetitivní novince "Orange Trees" ani prosluněné video nepomůže

24.03.2019 17:26 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Uběhly tři týdny a Marina připomíná vydání dubnové desky "Love + Fear" další novinkou. I tentokrát vybrala z její první půlky, "Love". Ze zatím čtyř vydaných písní jde o vůbec první vyloženě pozitivní kousek. "Orange Trees" se pro zpěvačku totiž pojí se vzpomínkami na domov. "Skladba je o řeckém ostrově, z něhož já a má rodina pocházíme. Jmenuje se Lefkada a je to mé velmi oblíbené místo. Vždy tam cítím mír, jako by mé tělo samo poznalo, že jsem doma. Doufám, že píseň prosladí vaše léto víc než kdy předtím," svěřila se svým fanouškům.

Inu, příslib je to opravdu pěkný, stejně jako text, díky němuž by člověk nejradši popadl piña coladu a rozvalil se na pláži. Hudba se ale bohužel nepovedla. Jistě, opakování k pop music patří, beat tohoto songu je však tak plytký a repetitivní, až člověk pochybuje, že do takového zvuku šla Marina dobrovolně. Ani po vícero posleších si z "Orange Trees" asi nevybavíte více než smyslné "oh-oh-oh-orange". Řekyně umí svůj materiál vždy něčím povznést, ať už mluvíme o silném refrénu či nějakém svěžím nápadu. Tentokrát naneštěstí ani ťuk.

Výsledný dojem alespoň trochu zlepšuje doprovodné video. Interpretce to během všech těch hrátek v bazénu či u moře opravdu sluší. A to je vlastně kromě krátkého válení se po dece či pohledů do dálky veškerá náplň klipu, a dokonce to i stačí. Snad jen nějaké ty pomerančovníky chybějí. Celkově z toho vychází šestka. Nezbývá než si přát, aby příští ukázka (pokud nějaká ještě přijde) dopadla lépe. Možná konečně nahlédneme do "Fear" části?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY