Ross From Friends se představí s kapelou v rámci klubovky Motif

08.03.2019 23:42 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Z hlubin Boiler Roomu, z výšin Coachelly přijíždí svěží závan elektroniky. Ross From Friends, známý svými mixy, které jdou přes hranice žánrů, technickou precizností, showmanstvím, ale i šílenými svetry. Jeho show nebude jen o mašinkách. V rámci noci Motif si do Roxy přiveze na pomoc i dva spoluhráče na saxofon, klávesy a elektrickou kytaru. Felix Clary Weatherall je navíc nejnovějším přírůstkem labelu Brainfeeder.

Ve své tvorbě mísí vlivy hip-hopového samplingu, osmdesátkového eurobeatu, Hi-NRG a italo disca. To vše s radostí míchá jak do samotných tracků, tak DJ setů, které jsou vždy co kus, to originál. Předprodej na akci, která se odehraje 16. května, začíná 8. března přes My Roxy. Pro registrované s desetiprocentní slevou prvních 24 hodin. Poté online na webu Roxy.

Za svoji poměrně čerstvou kariéru už stačil supportovat tour Little Dragon a zahrál si na spoustě důležitých festivalů, jako jsou barcelonský Primavera Sound, londýnský Field Day, Parklife, Snowbombing nebo Dour. Jeho vystoupení na Boiler Roomu patří dnes již k legendárním. To, že ovládl hlavní slot v Berghain Panorama Baru, pak již nikoho nepřekvapí. Poděkujme tak nejspíše jeho otci, který se svým soundsystémem projel snad všechny evropské squaty, a zasel tak pravděpodobně semínko lásky svého syna k elektronické hudbě, jejíž plody si budeme moct poslechnout v květnu v Roxy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY