Kimbra si jako hlavní support pro Prahu vybrala Lenny

01.03.2019 11:14 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Novozélandská zpěvačka Kimbra, dvojnásobná držitelka Grammy, oznámila hosty svého premiérového vystoupení v Praze. To se odehraje 14. března v pražském Lucerna Music Baru a před samotnou Kimbrou vystoupí jako hlavní support písničkářka Lenny (na snímku), celý večer pak zahájí dánský hudebník School Of X. Vstupenky se prodávají za 640 Kč + poplatky na pokladně a webu Lucerna Music Baru (na pokladně bez poplatku) a v sítích GoOut, Ticketportal a Ticketmaster. Na místě v den koncertu za 750 Kč.

"Aktuálně nejvíce času trávím u piana a v nahrávacím studiu. Pracuji na novém albu a věřím, že spatří světlo světa letos na podzim. Prvními vlaštovkami byly písně 'Enemy' a 'Home'. Další bych ráda představila na jaře. Cítím, že nové písně rostou významem i aranžemi tak nějak se mnou. Nové album bude vyspělejší a odvážnější než to předchozí," poodhaluje talentovaná písničkářka.

Vedle práce na novém albu, jež vzniká ve spolupráci s německou pobočkou vydavatelství Universal Music, Lenny plánuje koncerty u nás i v zahraničí. Jako support si ji na svůj pražský březnový koncert vybral také zpěvák Mike Shinoda.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY