Vlasta Horváth vydává nové album "Stále nevěřím"

28.02.2019 16:02 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Vlasta Horváth, v pořadí druhá česká SuperStar, nachystal k vydání už svou čtvrtou řadovou desku. Dvouletá práce vyústila v kompletní autorský počin "Stále nevěřím", jehož hudba i texty jsou výhradně záležitostí samotného interpreta.

Vlasta Horváth - Stále nevěřím
© facebook interpreta
"Ano, právě na to jsem obzvlášť velmi hrdý. Cítím, že se mi podařilo posunout dopředu i jako textař, a to velmi prospělo mým písním. Celé album jsem záměrně pojmenoval podle prvního singlu 'Stále nevěřím' a oficiálně vychází 1. března 2019," prozradil Vlasta Horváth k chystané novince.

Skládáním nových skladeb ho provázela smutná událost. "Toto CD je celé věnované mému bratru Martinovi, který bohužel už není mezi námi. Věřte, že jsem do něj vložil doslova všechno i celé své srdce, a věřím, že díky těmto písním tady bude jeho odkaz žít dál."

Singly "Stále nevěřím" a "Bež dál ke svým snům" se uchytily v několika rádiových stanicích. Křest nového CD se uskuteční 14. března v pražském Paláci Akropolis a kmotry mu budou David Kraus a blízký přítel Freddieho Mercuryho Peter Freestone.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY