Ewa Farna s Martinem Chobotem prozrazují prostřednictvím svatebního videa "Ta o nás" radostnou novinku

27.02.2019 12:11 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Málokdo pracuje s médii tak dokonale jako Ewa Farna. Na jejím příkladě lze vidět, kde asi leží pravda o dotěrných bulvárních novinářích a o absolutní ztrátě soukromí v momentě, kdy se stanete slavnými. Obrázky ze svatby s kapelníkem Martinem Chobotem v médiích byly pouze ty, které sama zpěvačka zveřejnila po obřadu, a nyní své úsilí korunovala klipem k duetu "Ta o nás". V minulých dnech přitom dávala na sociální sítě fotky, na nichž bylo vidět, že jí to mimořádně sekne, nyní přišla s novou bombou.

"Tato písnička vlastně nikdy neměla být představena veřejnosti. Vznikla před víc než rokem a půl jako vyprávění o nás, určené pouze pro hosty na naši svatbu. Byli jsme si jistí, že je příliš soukromá na to, aby šla ven, patříme totiž spíš k těm, kteří si soukromí váží a střeží je," vysvětluje na svém Facebooku Farná a dodává: "Někteří svatebčané nás přesvědčovali o tom, že by ji lidé pro svou upřímnost a přirozenost měli mít šanci slyšet, my jsme ale dlouho váhali. Pak ale přišel další impuls, který podpořil smysl toho, proč a k jaké příležitosti ji poslat do světa. Trochu jsme tedy doplnili klip o aktuální záběry a teď je už i Vaše."

Tím novým impulsem je očekávání prvorozeného přírůstku do rodiny. Ani teď ale Farna nedodala žádné doplňující informace o termínu porodu, eventuálním omezení koncertování či o budoucí kariéře vůbec. Dá se tedy očekávat, že termíny komorního turné "Málo se známe" platí, stejně jako prosincový velký koncert v hale O2 Universum. Jelikož ve skladbě i klipu jde o vše jen ne o ambici zbourat hitparádové žebříčky a natočit nejlepší videoklip pod sluncem, necháváme ho bez hodnocení.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY