Ariana Grande zažívá velké hudební úspěchy, čelí ale také žalobám a obviněním

05.02.2019 19:47 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Ariana Grande zřejmě v posledních dnech usíná s dosti protichůdnými pocity. Na jedné straně slaví velké úspěchy s deskou "Sweetener", na straně druhé čelí třeba žalobě ruského umělce Vladimira Kushe.

Zatím stále aktuální deska si vysloužila skvělé recenze i úspěchy v albových hitparádách a singly, které budou na chystané novince "Thank U, Next", také. Výjimkou není ani "7 Rings". "Náš druhý debut na první příčce během tří měsíců. Slova nestačí na to, abych vyjádřila, jak moc miluji lidi, díky kterým tyto písně vznikly. Zase budu plakat. Děkuji všem za všechno. Jsem neskonale vděčná," napsala Grande na svůj Instagram.

Zmíněný Kush ale mezi její fanoušky nepatří. Na zpěvačku podal žalobu. Podle něj totiž tvůrci klipu "God Is A Woman" v čase 1:09 až 1:14 okopírovali jeho obrazy "The Candle" a "The Candle 2". Jeho zlobu odnesla i společnost Freenjoy, která klip produkovala. Kush vyžaduje soudní příkaz, aby video bylo staženo z internetu, a opírá se přitom i o další vroubek této společnosti, která už okopírovala dílo jiné umělkyně v klipu Kendricka Lamara. V kontextu s tím, že u skladby "7 Rings" Grande z plagiátorství nařkla rapperka Princess Nokia , začíná být těchto problémů přece jenom už příliš.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY