Headfire uprostřed pekla. Nový klip nabídnou už ve středu

29.01.2019 10:33 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Peklo, pořádně vyzubení čerti, čarodějnice a říznej metal - přesně to je novinkový klip českých úderníků Headfire. Ti si pro klip vybrali fofrovačku "Pekelnej rej", ve které to sype od začátku do konce. Pecka pochází z chystaného alba "Těžkej flám", které by se mělo objevit už v první polovině února. Klip bude mít exkluzivní premiéru na webu Sparku ve středu 30. ledna 2019 v 19.00. Mrkněte na upoutávku.

Video se natáčelo v produkci naší Spark TV a režie a kamery se opět chopil náš redakční kolega David Havlena. Ten si jako prostředí klipu zvolil luxusní prostory jedinečného areálu Peklo Čertovina . "V Evropě neexistuje dokonalejší místo pro natáčení klipu s pekelnou tematikou. Mají tam všechno - dlouhé kamenné chodby, kotle, ohně, klece, Luciferův trůn… Absolutní ráj pro všechny filmaře. Nemusíte stavět nic," popisuje své nadšení David. Tým na místě doplnila ještě trojice od Krampus-čerti.cz. V klipu se tak prohání čert a vládce pekel v pravých kožešinách, se zvířecími rohy a v dokonale propracovaných maskách.

Připravte se na pořádnou pekelnou jízdu! Případně si dejte odběr našeho YouTube kanálu, ať premiéru klipu neprošvihnete. Klikněte zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY