Kdo řekl, že za peníze si štěstí nekoupíš? Ten asi neviděl Arianu Grande v "7 Rings"

19.01.2019 12:40 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

V poslední době Ariana Grande zásobuje své fanoušky novým hudebním materiálem jak na běžícím páse. K megahitu o vděčnosti z nevydařených vztahů "Thank U, Next" a láskyplně procítěné "Imagine" se nyní přidává další novinka "7 Rings". Nebyla by to však Ariana, kdyby k nové skladbě rovnou nepřihodila i propracovaný vizuál.

RnB zvuk Grande vždy hodně slušel, a tak není divu, že pro aktuální "7 Rings" se rozhodla zabrousit do beatů trapu. Nový singl z připravované desky je složen na vzorku skladby "My Favorite Things" od Julie Andrews, ale ještě pozoruhodnější je příběh textu písně. O ten se totiž postarala samotná hvězda s výpomocí svých kamarádek.

"Měla jsem hodně náročný den v New Yorku, a tak mě kamarádky vzaly na nákup k Tiffanymu. Měly jsem docela dost šampaňského a já jsem nám všem koupila prstýnky. Bylo to hodně šílený a vtipný. Na cestě domů jsme se rozhodly, že o tomhle musíme napsat song, a tak jsme ho hned to odpoledne napsaly."

Novým singlem se mladá zpěvačka snaží konečně vymanit ze svých životních problémů a video je toho silným důkazem. Ariana se v něm oddává luxusní party se svými blízkými. Natřásá se v různých sexy pózách, popíjí a zase se natřásá. Přitom se všechny účastnice růžového večírku náramně baví.

Bohatá holčičí zábava chvílemi působí dosti lacině, ale jak Ariana zpívá: "Kdo řekl, že peníze nevyřeší problémy, tak jich asi nikdy dost neměl." Terapie zábavou pro Arianu tedy očividně funguje.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY