Techno dechovka Meute se valí do Roxy

15.01.2019 19:33 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Pochodová kapela Meute se stala v Evropě za poslední dva roky naprostým fenoménem. Její kombinace intenzivních techno beatů a expresivních dechových nástrojů osvobozuje elektronickou hudbu od DJ pultu a počítačů a převrací žánr vzhůru nohama. Potvrzují to jak miliony zhlédnutí jejich improvizovaných pouličních představení, tak i uznání známých hudebníků jako Laurent Garnier či Trentemøller.

Těchto jedenáct muzikantů ve svém ikonickém červeném stejnokroji tak 6. dubna nenechá v Roxy nikoho stát na místě. Předprodej začíná 16. ledna v sítích GoOut a Ticketmaster.

Meute dokazují, že techno se nemusí hrát jenom přes playery nebo synťáky. Roku 2016 doslova vtrhli na scénu se svým virálním videem "REJ" od berlínského elektronického dua me a okamžitě poté začali vyprodávat jednu show za druhou. Jejich vypilované aranže ceněných skladeb housové a techno scény posluchače chytnou a nepustí. Tuba suplující basovou linku, xylofon nahrazující syntetizátor a bicí, které spolehlivě zastoupí 808 mašinky - to vše zaručuje hudební i vizuální zážitek, který se nebude jen tak opakovat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY