Nové album Meghan Trainor vyjde již koncem ledna

07.01.2019 08:21 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Meghan Trainor svým fanouškům a fanynkám čekání na novou desku prodlužuje opravdu velmi dlouho. Po dříve ohlášeném posunu jejího vydání to nyní ale vypadá, že třetí studiové album opravdu vyjde. Mělo by se tak stát již 25. ledna.

Meghan Trainor - Treat Myself
© facebook interpreta
Původně měla nahrávka "Treat Myself" vyjít v srpnu 2018, ale krátce před vydáním zpěvačka oznámila, že emisi posouvá do doby, "než vše, co má v hlavě, napíše na papír a následně nahraje ve studiu". Fandy v loňském roce stihla potěšit třemi singly, poté se stáhla do ústraní a soustředila se pouze na natáčení.

Na vzniku nové kolekce se podílel například kanadský hudebník Tobias Jesso, který v minulosti vypomohl při tvorbě songů Nialla Horana, Johna Legenda či Florence And The Machine, dále pak i skladatelka Sasha Sloan, která spolupracovala například s Lany, Camilou Cabello nebo Anne-Marie.

Více o obsahu chystané řadovky Trainor nezveřejnila, snad jen ještě to, že "Treat Myself" bude k mání digitálně, na CD a na své si přijdou i fanoušci vinylů. Základní verze bude průhledná, limitovaná edice bude obsahovat dva vinyly a bude mít speciální duhový obal. Pokud jste sběratelé autogramů, zde si můžete objednat album i s podepsaným bookletem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY