Producenti "La La Landu" stvořili další muzikál. Zaznějí v něm písně od Robyn, Ellie Goulding nebo Carly Rae Jepsen

28.12.2018 18:26 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Kina po celém světě se chystá ovládnout další hudební film. Ponese název "Teen Spirit", jako svůj režisérský debut jej natočil Max Minghella s producentskou pomocí Freda Bergera ("La La Land") a Briana Kavanaugha-Jonese a v hlavní roli se představí Elle Fanning.

Příběh vypráví o dívce Violet a o její cestě pěveckou soutěží typu SuperStar. Nebude tedy nouze o zvraty, dramata, milostná i nenávistná vzplanutí a hlavně o spoustu muziky.

A právě ta nabídne (pro většinové publikum) celou řadu ne zcela mainstreamových jmen. Dle zveřejněných informací bude Fanning coby Violet ve snímku zpívat písně mimo jiné od Grimes, Tegan And Sara, Sigrid, Ellie Goulding nebo Annie Lennox. a svou premiéru si v něm odbude také nový song dvojice Carly Rae Jepsen a Jack Antonoff (Bleachers). V čerstvém traileru, na který můžete kouknout níže, pak zní hit "Dancing on My Own" od švédské electropopové královny Robyn.

Premiéra filmu "Teen Spirit" se uskutečnila už letos v září na Toronto International Film Festivalu, ve zbytku světa by měl být k vidění od 5. dubna 2019.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY