Moby uzavírá trilogii kolem aktuálního alba remixovou kolekcí

26.12.2018 15:38 - Jaromír Koc | foto: archiv Mobyho

Moby má za sebou velmi úspěšný rok. V březnu vydal skvělou desku "Everything Is Beautiful, And Nothing Hurt", k níž v průběhu července vznikl speciální živák. Pomyslná trilogie kolem letošního alba dostala na Vánoce poslední část - remixovou podobu.

Moby - Everything Was Beautiful And Nothing Hurt (Remixes)
© facebook interpreta
Pokud čekáte slavná jména Mobyho kolegů z hudební branže, čekáte marně. O všech pětadvacet remixů se postaral sám americký hudebník. V průběhu prosince jejich převážnou část představil doplněnou o vizuály na YouTube. Po hudební stránce Moby nabízí opravdu pestrou paletu - ambient, chill out, vzpomínku na techno let devadesátých, ale i aktuální elektronický sound.

Zajímavá je i stopáž jednotlivých songů. Nejkratší remix má něco málo pod pět minut, v několika případech jsou skladby i desetiminutové. Americký vegan tak opětovně ukazuje svoji kreativitu, všestrannost a um své vlastní songy představit v úplně novém světle, tedy ve zcela jiných aranžích a často v naprosto jiném tempu.

Každý fanoušek Mobyho by jistě toužil mít "Everything Is Beautiful, And Nothing Hurt (Remixes)" doma ve své diskografii, bohužel se musí spokojit pouze s digitální verzí. Kolekce je prozatím k mání na Spotify, iTunes a Apple Music, přímý odkaz najdete zde. V kombinaci s jednoduchými klipy ji najdete i na již zmiňovaném YouTube.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY