ReOrder konečně přichází se svým albovým debutem

16.12.2018 19:33 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Slovenský DJ a producent Tibor Tomečko, který je celosvětově znám pod uměleckým jménem ReOrder, se hudbě profesionálně věnuje již více než deset let, ale až letos dozrál čas nabídnout fanouškům debutové album. To se na trh dostává v těchto dnech pod názvem "IAMREADY".

ReOrder - IAMREADY
© facebook interpreta
ReOrder v minulosti vydal úspěšné tracky u předních světových labelů a spolupracoval i s mnoha populárními kolegy v trancové branži. Jeho singly pravidelně získávají podporu těch nejslavnějších DJs, kteří je zařazují do svých setů, velmi pochvalně se o jeho tvorbě vyjadřuje například Armin van Buuren nebo Paul van Dyk. I díky tomu je Tomečko prozatím jediným Slovákem, který se představil na legendárním Tomorrowlandu.

Na svém debutovém albu pracoval celé dva roky, než byl s výsledkem maximálně spokojený. Jeho deska přináší celkem třináct položek, na kterých ReOrder dělal ve většině sám. Samozřejmě že trancové písně by se v mnoha případech neobešly bez zajímavých vokálů. Na natáčení alba "IAMREADY" si tak slovenský producent pozval například australskou zpěvačku Emmu Chatt nebo její libanonskou kolegyni Cassandru Grey.

Titul "IAMREADY" je dostupný digitálně a v omezeném nákladu fyzicky na CD. V zahraničí je album ke koupi například zde, k nám se dostává díky distribuci až v těchto dnech. Pod článkem najdete klip k singlu "All Comes Back To You", který vydání desky předcházel.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY