Objev roku? Vítězka Porty Tereza Balonová ve "Zhasni den" ukazuje obrovský potenciál

14.12.2018 15:57 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Vypadá to, že co se týče nových jmen na české scéně, rok 2018 patří Terezám. Kromě vítězky SuperStar Terezy Maškové totiž o sobě dává vědět další nositelka tohoto jména. A podobně jako dvaadvacetiletá růžovka i osmnáctiletá Tereza Balonová je mimořádným příslibem do budoucna. Takovým, jaký tu roky nebyl. Letos vyhrála Portu, načež následovalo turné se skupinou Jelen, kde vystupuje v roli předskokanky. Završí ho vyprodaným koncertem v pražském Foru Karlín v sobotu 15. prosince.

Talentované dívenky se mezitím ujal producent Martin Ledvina, který s ní připravuje budoucí nahrávky. Aktuální singl "Zhasni den", u něhož se Balonová může pochlubit autorstvím hudby i textu, si ještě nahrála sama. Nejde asi úplně o písničku na první poslech, neboť fanynka Eda Sheerana (což je ze skladby slyšet) nás na zpívaný refrén nechává čekat skoro dvě minuty. Pak to ale stojí za to. Balonová v něm totiž odhaluje hlasovou polohu, ve které se emoce kulminují tak, že si člověk vzpomene na Anetu Langerovou.

V momentě tvorby tohoto článku má sice lyric video na svém kontě teprve prvních patnáct stovek zhlédnutí, přesto si dovolíme tipnout, že do roka a do dne bude z této slečny hvězda..



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY