Ewa Farna vydala symfonické DVD a s podobným koncertem se představí i v hale O2 universum

14.12.2018 18:18 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Ewa Farna aktuálně ve spolupráci s Českou televizí vydává na CD a DVD koncert, který natočila s Janáčkovou filharmonií Ostrava. Podobně koncipované vystoupení odehrála na karlovarském filmovém festivalu a zopakuje si ho i příští rok na jediném koncertě v Praze.

Ten se uskuteční 7. prosince 2019 v prostorách, které ještě nejsou postaveny. Nová multifunkční hala O2 universum bude mít hned několik sálů a Farnou si bude moci poslechnout až tři a půl tisíce diváků. Zpěvačka je první interpretkou, na kterou se do tohoto místa prodávají lístky.

"V roce 2017 mě ke společnému vystoupení oslovila Janáčkova filharmonie Ostrava. A protože jsem byla zvědavá, jak moje písničky zazní v novém kabátu, okamžitě jsem kývla. První koncert měl velký úspěch," říká Ewa Farna. "Probírali jsme to několik měsíců. Nechtěli jsme, aby to znělo jako klasické písničky s kapelou plus orchestr, čili předvídatelně, ale aby celé aranžmá orchestr opravdu vyzdvihl. A vzniklo něco úžasného, písničkám jsme dali nový život a rozměr. Přestože jde o koncert na sezení, neztrácí energii ani nasazení," doplňuje Farna.

Navnadit se mohou zájemci prostřednictvím záznamu na CD a DVD, který byl natočen v ostravském Gongu Českou televizí a byl již před pár týdny odvysílán. Vstupenky v ceně od 790 Kč budou k dostání od 13. prosince 2018 (od 9.00 hod.) v prodejní síti Ticketmaster. Pořadateli koncertu jsou Bestsport a EwoluZone.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY