Erasure oslaví třicet let od vydání desky "Wild!" nabušenou deluxe reedicí

06.02.2019 15:22 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

V říjnu 1989 vydalo britské duo Erasure skvělé album "Wild!", které je i dnes považováno za jedno z jeho vůbec nejlepších. Blížící se třicetileté výročí se Andy Bell a Vince Clarke rozhodli oslavit dvoudiskovou reedicí.

Deska "Wild!", která je v diskografii Erasure čtvrtou studiovou položkou, obsahovala hity "Drama", "Star" nebo "Blue Savannah" a tehdy mladé Brity katapultovala až na druhou příčku britské prodejní hitparády. Kolekci jedenácti písní, která byla pro nadcházející reedici kompletně remasterována, doplní celkem šestnáct bonusů, které se v mnoha případech objeví na hudebním nosiči úplně poprvé.

Fanoušci se mohou těšit na nikdy nevydané mixy známých hitů, živé verze songů z alba, které byly zaznamenány během londýnské zastávky tehdejšího evropského turné, a dojde i na dvě bonusové skladby, které byly natočeny v době vzniku "Wild!".To vše doplní i knižní formát bookletu, který bude obsahovat raritní obrázky, původní fotografie, o které se postaralo francouzské seskupení umělců Pierre et Gilles, a chybět nebudou ani zcela nové poznámky těch, kteří se na nahrávání podíleli.

Titul "Wild! - 30th Anniversary Deluxe Edition" bude v prodeji od 29. března. Pokud si jej koupíte zde, můžete doufat, že budete patřit mezi vyvolené, kteří ke dvojalbu obdrží zdarma i speciální limitovaný odznak. Na stejném místě si můžete prohlédnout i podrobný soupis všech bonusů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY