Fast Food Orchestra slaví 20 let a dávají možnost podílet se na výběru písní pro narozeninové koncerty

22.12.2018 18:22 - Hana Bukáčková | foto: Marek Vohralík

Kolem Fast Food Orchestra se v posledních dvou letech odehrálo plno změn - vloni vydali desku "Struny", první ryze českou a první bez zpěváka a saxofonisty Sushy. A v příštím roce oslaví dvacetiny.

A výročí muzikanti oslaví na čtyřech speciálních koncertech s dvouapůlhodinovým programem. Pozvání na ně přijala hromada hostů z historických sestav skupiny včetně Dr. Karyho a Sushy, který opustil kapelu kvůli své doktorské práci a nedostatku času zhruba před dvěma lety. Krom zaručených hitů dojde i na zbrusu nové songy, na kterých pánové spolupracují s producentem Lukášem Chromkem.

"Rozhodli jsme se pro unikátní a neopakovatelné turné, které bude obsahovat pouze čtyři zastávky. Kde jinde v Praze než právě v Lucerna Music Baru. Odehrajeme unikátní set, který bude průřezem od ska-punkových let až po současnou tvorbu. Na playlistu se budete moct částečně podílet i vy prostřednictvím hlasování na FB. Zároveň představíme zbrusu nový singl i s videoklipem! Těšíme se na vás," zve kapela na facebookové události k pražské zastávce.

Fast Food Orchestra - 20 let

23. 3. Šeříkovka Plzeň
27. 3. Fléda, Brno
28. 3. Lucerna Music Bar, Praha
29. 3. Pardubice, Žlutý pes



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY