Mig 21 vás dostanou do "Huráklípečku", stačí poslat fotku

27.11.2018 19:43 - Hana Bukáčková | foto: facebook interpreta

Chlapecká taneční pěvecká striptérská skupina z Prahy 5 - Smíchova Mig 21 má pro všechny věrné fanoušky vzkaz: "Pošlete nám fotku, kterou máte rádi, a my vám z ní uděláme klípeček jenom pro vás. HURÁ!" K písni "HURÁ" sice už jeden klip je, a to od Davida Ondříčka. Proč chtějí muzikanti song obdařit druhým vizuálem, vysvětluje bubeník a kapelník Honza Hladík: "Řekli jsme si, že by bylo fajn nabídnout něco i fanouškům, kteří se na naše koncerty nedostali, protože lístky na 'HURÁ! Tour' zmizely velmi rychle a své pokračování má turné až v březnu 2019."

S nápadem vyrobit klip na míru tomu, kdo pošle jednu nebo více fotografií, které jsou pro daného člověka nějakým způsobem důležité, přišel trumpetista a filmový střihač Pavel Hrdlička. Vycházet se bude z ústředního motivu posledního singlu "HURÁ", ve kterém Jirka Macháček zpívá: "Našel jsem starou fotku, na dno skříňky spadla, kdo ví odkud..."

Své fotky zasílejte už teď až do odvolání na e-mail kapela@mig21.cz. Huráklípečky pak fanoušci najdou na Youtube kanálu Mig 21 a na Facebooku kapely.

Pánové v podobném duchu vytvořili video už v minulosti - z videí zaslaných od fanoušků poskládali vizuál k písni "Diskobůh".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY