SuperStar Tereza Mašková vydala první singl. Její "New Me" chce být velkolepé, jiskra ale zmizela

19.11.2018 08:38 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Jestli v roce 2018 česká scéna poznala nějakou opravdu výraznou novou tvář, je to nepochybně Tereza Mašková, pro niž se poznávacím znamením staly růžové vlasy. Dvaadvacetiletá vítězka SuperStar se nám v posledních týdnech znovu vehementně připomíná. Kromě toho, že se týden co týden na obrazovkách ukazovala v estrádě "Tvoje tvář má známý hlas", vydala tento pátek 16. listopadu album soutěžních coverů s jednoduchým názvem "Tereza Mašková". A díky reklamě na spodní prádlo ji navíc vídáme na každém rohu.

Nyní konečně přichází s debutovým singlem. Jmenuje se "New Me" a jeho autory jsou Jana Infeldová a Jan Vávra ze skupiny Jananas, ke konečnému zvuku přispěli Jonathan Owusu-Yianomah a Oliver Žilák. První tři jmenovaní spolu už pracovali ve spojení s Xindlem X na "Sexy Exity", poslední zmíněný poskytl své služby například Emmě Drobné. Sestava vypadá slibně, jenže z výsledku až příliš cítíme, že se tvořilo na sílu. Písnička chce být trochu trendy, trochu tajemná a refrén by měl být velkolepý, až skály bořící. Jenže zatímco při SuperStar jsme si zvykli, že šla Mašková do zpěvu vždy na krev a z jejích výkonů jsme si sedali na zadky, ve studiu jako by jí něco chybělo. Těžko říct, zda jí song prostě nesedl, nebo zda pro přesvědčivější výraz potřebuje kontakt s publikem, ale v tomto případě to nezajiskřilo.

Klip se může pochlubit výpravnou produkcí společnosti JAKOBY FILMS. Mašková v něm kráčí v kápi s pochodní, sedí na trůně hlídána stráží a epické záběry přírodních scenérií by se neobešly bez vlka. Ambice působit světově tu jsou, stylizace ale vidíme zbytečně moc. Vždyť pro začínajícího interpreta je nejdůležitější najít polohu, ve které zní autenticky. Ve vší té touze po senzaci se ale růžový expres ze SuperStar úplně ztratil. Jestli má být tohle Terezino nové já, pojďme si raději znovu pustit dech beroucí živé verze "Chandelier" nebo "One Night Only", které mají úplně jiné grády.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY