Skupina All That Remains i přes tragickou událost vystoupí v Praze

16.11.2018 15:09 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Členové americké kapely All That Remains se shodli na tom, že nejlepší způsob, jak uctít památku nedávno zesnulého přítele a zakládajícího člena kapely Oliho Herberta, je pokračovat v koncertování. Pražský koncert tedy 13. prosince proběhne, přesouvá se však z MeetFactory do Rock Café. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není třeba je měnit. Nové jsou už teď v prodeji na fource.cz a u prodejců GoOut.cz a Ticketmaster.

Zpěvák Philip Labonte situaci komentuje následovně: "Ztráta Oliho pro nás byla zničující. Jak ho ale znám, nechtěl by, abychom kvůli tomu rušili koncerty a vzdalovali se od fanoušků. Oli naši novou desku miloval a těšil se, až ji budeme hrát živě. Bude to naše nejtěžší turné, ale musíme to tak udělat." Kapelu na turné doprovodí kytarový virtuóz Jason Richardson známý i z kapel All Shall Perish, Chelsea Grin či Born Of Osiris.

All That Remains mají na kontě devět studiových desek, kterých po celém světě prodali více než milion. Od svého vzniku experimentovali s rockem, popem, metalcorem i heavy metalem. Do Prahy se vrací po devíti letech s novou deskou "Victim Of The New Disease", ze které vypustili singly "Everything's Wrong", "Wasteland" a "Fuck Love". O posledním server MetalSucks napsal, že jde o nejtvrdší věc, kterou kapela za dlouhou dobu, snad i za celou kariéru, nahrála.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY