Czech It s videem "Hope You Know" dokazují, že síla je v jednoduchosti a lásce

12.11.2018 18:24 - Hana Bukáčková | foto: facebook interpreta

Šestičlenná kapela Czech It z Týnce nad Sázavou jede jako host aktuálního turné Pekaře. Před pár týdny rozšířila svoje řady o dalšího kytaristu a momentálně připravuje druhou desku "#TOTHESTARS". Jako ochutnávku vypouští singl "Hope You Know" doplněný o videoklip.

Čeští The Corrs, jak by se jim mohlo přezdívat, ukazují, že v jednoduchosti a v lásce je síla. Text písně napsala zpěvačka Lucie Konečná už před sedmi lety a inspirovala se vztahem mezi dvěma lidmi, konkrétně právě mezi ní a frontmanem Danielem Marczellem. V době, kdy zakládali kapelu, se rozešli s nadějí, že se k sobě vrátí. O všem ale musí rozhodnout čas. Tak jako tomu bylo ve skutečnosti.

Skladbu doprovází jednoduchý klip. Natáčel se pod vedením režiséra Karla Šindeláře a kameramana Ondřeje Kymla v kamenolomu Krhanice. "Ještě den před natáčením jsme nevěděli, kde se bude natáčet. Projížděl jsem v autě po našem rodném městě a pak mě napadlo se jet podívat do kamenolomu, vedle kterého jsem vyrůstal celý život, ale nikdy jsem tam nebyl," říká o výběru místa pro natáčení Daniel. Výsledek je decentní a povedený.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY