Kompilace "Pure Trance" jde již do sedmého kola

12.11.2018 09:37 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

DJská a producentská kariéra britského umělce, který vystupuje pod jménem Solartone, poslední léta rapidně vzrostla. Asi největší zásluhu na tom má jeho pravidelný rádiový pořad Pure Trance Radio a s ním spojená kompilace, jejíž sedmý díl právě v těchto dnech vychází.

Na titulu "Solarstone Presents Pure Trance VII" se stejně jako v minulém roce podílejí hned tři DJové, jinými slovy výběr nabízí tři namíchané sety. O jeden se vždy stará sám Solarstone, další dva hostující umělce vybírá z řad svých kolegů. Tentokrát padla jeho volba na Američanku Kristinu Sky a německého DJe a producenta Andreho Frauensteina, kterého hudební svět znám pod pseudonymem Lostly.

Každý z výše zmiňovaných do svých setů samozřejmě zařadil to nejnovější ze své vlastní produkce, kromě toho na kompilaci nechybí novinky od BTho, Rogera Shaha, Matta Dareye, Bryana Kearneyho, Sneijdera nebo Giuseppe Ottavianiho. To vše prokládají exkluzivní tracky méně známých umělců a producentů, kteří mají na "Pure Trance VII" v mnoha případech i svůj debut.

Výběrovka je od 9. listopadu k mání digitálně i na CD. Pokud budete mít štěstí, od druhé poloviny listopadu ji budete moci pořídit i u nás. Pokud nechcete čekat, můžete si ji objednat například zde, popřípadě sáhnout po podepsané verzi, kterou Solarstone nabízí na svém shopu. Malou ochutnávku z trojdisku najdete níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY