Muse vydávají nové album "Simulation Theory". Představí ho v květnu i v pražských Letňanech

06.11.2018 08:09 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Muse oznámili termíny světového turné "Simulation Theory", během kterého se tyto rockové ikony představí v Americe, Kanadě, Velké Británii a Evropě (další data budou oznámena později). Nezapomněli ani na Českou republiku. Dne 26. května vystoupí v pražských Letňanech a představí zde kromě svých hitů i zcela nové písně ze stejnojmenného alba. To dostane každý fanoušek zdarma při koupi vstupenky v cenovém rozmezí 1 690 - 1 890 Kč v sítích TPortal a TMaster.

Muse jsou po celém světě známí svými průkopnickými živými koncerty a ani vystoupení v rámci tohoto turné nebudou výjimkou. Fanoušci, kteří si předem, tedy do 9. listopadu, objednají album "Simulation Theory" (pouze přes muse.mu), budou mít přednostní přístup ke vstupenkám od 13. listopadu 10 hodin. Lístky pro veřejnost pak budou v prodeji od pátku 16. listopadu 10 hodin.

V rámci světového turné k desce bude k dispozici nový balíček Enhanced Experience, umožňující přístup na party Mixed Reality, která se uskuteční před jednotlivými koncerty a kterou podporuje společnost Microsoft. Na této party bude možnost si zahrát tři originální hry pro virtuální realitu, které byly inspirovány skladbami z nového alba. Mezi další výhody Enhanced Experience patří vstupenka na koncert k sezení v prvních řadách, koncertní plakát, interaktivní foto zážitek s kulisami a memorabiliemi z nejnovějších videoklipů kapely a další. Více informací k balíčku Enhanced Experience je k dispozici na adrese www.cidentertainment.com/events/muse-tour/.

Britskou kapelu Muse tvoří trojice Matt Bellamy, Dominic Howard a Chris Wolstenholme. V pátek 9. listopadu 2018 vydávají nové album "Simulation Theory". Jejich předchozí deska "Drones" obsahující singly "Mercy" nebo "Psycho" vyšla v červnu 2015 a debutovala na špičce hitparád v 21 zemích po celém světě, včetně prvního místa ve Spojených státech. Kapela za album v únoru 2016 obdržela prestižní Cenu Grammy, jejich druhou v kategorii Best Rock Album. Od svého založení v roce 1994 vydali Muse již sedm studiových alb, kterých se po celém světě prodalo více než dvacet miliónů. V jejich diskografii nechybí ale ani více než čtyři desítky singlů a dvě koncertní alba mapující jejich jedinečná živá vystoupení.

Muse jsou považováni za jednu z nejlepších koncertních kapel na světě, obdrželi řadu hudebních cen včetně dvou Cen Grammy, jedné American Music Award, pěti ocenění MTV Europe Music Awards, dvou Brit Awards, deseti ocenění NME a sedmi ocenění časopisu Q. Mezi jejich největší hity patří skladby "Hysteria", "Supermassive Black Hole", "Starlight", "Knights Of Cydonia", "Madness" nebo "Dead Inside". Všechny tyto písně a mnoho dalších si budeme moci naživo vychutnat již 26. května 2019, kdy tuto britskou skupinu poprvé přivítáme pod širým nebem na pražském letišti v Letňanech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY