Emigrate Richarda Kruspeho lákají v klipu k singlu "1234" na hvězdnou sestavu

30.10.2018 17:44 - Ondřej Hricko | foto: Sony Music

Ještě než vypukne šílenství kolem nové desky Rammstein, ke které se snad již pomalu schyluje, vypustí do světa novou nahrávku projekt jejich kytaristy Richarda Kruspeho Emigrate. S touto kapelou dosud vydal dvě alba, přičemž to poslední "Silent So Long" vyšlo před čtyřmi lety. Novinka, která vyjde 30. listopadu u Universal Music, dostala název "A Million Degrees" a půjde o Kruspeho oblíbený mix industriálního rocku a metalu.

Na novince se objeví mimo jiné i mnoho hvězdných hostů v čele se zpěvákem Rammstein Tillem Lindemannem, Cardinalem Copiou z Ghost či Benjaminem Kowalewiczem z Billy Talent. Právě poslední jmenovaný vokálně vypomohl v písni "1234". Melodická, úderná skladba má nesporný hitový potenciál a podobně jako v případě Billy Talent zaujme na první poslech.

Vizuálně poutavý, energický klip byl natočený v Los Angeles v režii Billa Yukicha. Kromě Kruspeho a Kowalewicze tu můžeme spatřit také baskytaristku Margaux Bossieux z kapely Dirty Mary, bubeníka Combichrist Joea Letze a Kowalewiczova spoluhráče z Billy Talent kytaristu Iana D'Sa.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY