Klip "Lazer Queen" kapely I Love You Honey Bunny je hollywoodským trhákem po česku

29.10.2018 14:34 - Hana Bukáčková | foto: facebook interpreta

Konečně! Debutové album pražské indie čtveřice I Love You Honey Bunny, která má za sebou pětiletou existenci, je na světě! Jmenuje se "Cosmic Background Radiation" a je na něm 10 songů. O finální zvuk se postarali bratři Dušan a Tomáš Neuwerthové a vydání doprovází katastrofický videoklip.

Už grafické ztvárnění obalu, který tvoří jakási planeta s prstencem, a videoklipu "Lazer Queen", do nějž jsou tyto motivy také zakomponovány, napovídá, co kapelu poslední dobou nejvíce zajímá. "Fascinuje nás vesmír a vše s ním spojené, to se taky promítlo do samotné desky. Její velkou část jsme napsali na chatě uprostřed přírody v Malých Karpatech na Slovensku, kde jsme rok poté nazpívali veškeré zpěvy a celé album tam také dokončili," říkají hudebníci.

K videu pod režijní taktovkou Michala Hrušky přistupovali s nadsázkou. "S klipem jsme si chtěli udělat trochu srandu právě z amerických katastrofických filmů a připravit takovou českou verzi. Nemáme bohužel peníze na tolik efektů jako v Hollywoodu, tak jsme si nakonec museli částečně pomoct obrázky," doplňují.

V katastroficky laděném snímku sledujeme dvojici prchající před nepokoji vyvolanými meteoritem padajícím na naši planetu. Krom staré škodovky se zde objevuje také ostřílený herec David Matásek. Klip je protkaný komiksovými obrázky, které dotvářejí děj, vtipná pointa pak vše odlehčuje.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY