Karel Gott a Lucie Bílá nazpívali na reedici legendárního alba "Duety" novou píseň

26.10.2018 18:24 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Duetů v naší hudební branži bylo a ještě bude nazpíváno víc než dost. Když se však spojí nejslavnější zpěvák Karel Gott s nejslavnější zpěvačkou Lucií Bílou, je jasné, že půjde o mimořádnou věc. Tak to bylo už v roce 1997, kdy vzniklo album s prozaickým názvem "Duety". Po dvanácti letech bylo vydáno v
Gott a Bílá - Duety
© facebook interpreta
první reedici s novou písní "Krása", nyní přichází čas na další reedici a znovu ji doprovází i jedna novinka. Složil ji (stejně jako hit "Co sudičky přály nám") Michal David a textem přispěla stále známější umělkyně Patricie (autorka textu hitu Ewy Farne "Boky jako skříň" a hlavní postava projektu Vesna). Skladba dostala název "Na křídlech slavíků".

"Duety Karla s Luckou jsou v mnohém výjimečným titulem. Bez nadsázky se jedná o vůbec nejúspěšnější české album duetů v historii," hodnotí kolekci ředitel hudebního vydavatelství Warner Music Vladimír Kočandrle. "Duety" patří k nejprodávanějším titulům obou pěveckých hvězd. Jeho reedice vychází v pátek 26. října u Warner Music.

Tracklist je následující: Na křídlech slavíků, Krása, Co sudičky přály nám, Za střípek lásky, Jarní setkání, Jen jednou smím se ti lásko zdát, Potmě jsme všichni stejní, Hold lásce, S muzikou, Pánbůh se splet, Krédo, Píseň nám kouzlo skrývá, Fax mi, bejby, neposílej, Poslední noc, Šťastná hvězda, Amor ti vieta, Sen v nás zůstává.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY