Vánoce můžeme letos oslavit i s Johnem Legendem

26.10.2018 14:16 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Možná čas vánoční trávíte ve společnosti tradičních koled. Pokud ale dáváte přednost svátečním albům známých interpretů, letos si budete moci dárky rozbalovat třeba i ve společnosti nové desky Johna Legenda.

John Legend - A Legendary Christmas
© facebook interpreta
Jeho kolekce svátečních melodií nese velkolepý název "A Legendary Christmas" a v obchodech a na streamovacích službách se objeví už v pátek 26. října. V počtu skladeb Legend nijak nešetřil, nahrávka bude obsahovat celkem čtrnáct položek a chybět samozřejmě nebudou ani hosté, i když těch tolik není, jen dva. V úvodní písni "What Christmas Means To Me" si na harmoniku zafoukal Stevie Wonder a v "Have Yourself A Merry Little Christmas, kterou si můžete pustit pod článkem, si zazpívala Esperanza Spalding. Zpěvák a klavírista na podporu alba vyrazí i na severoamerické turné.

Tracklist vánoční kolekce Johna Legenda bude následující: What Christmas Means To Me, Silver Bells, Have Yourself A Merry Little Christmas, No Place Like Home, Bring Me Love, Merry Christmas Baby / Give Love On Christmas Day, Christmas Time Is Here, Waiting For Christmas, Purple Snowflakes, The Christmas Song (Chestnuts Roasting On An Open Fire), Please Come Home For Christmas, Wrap Me Up In Your Love, By Christmas Eve, Merry Merry Christmas.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY