The Good, The Bad & The Queen konečně vydají druhé album

24.10.2018 12:43 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Vypadá to, že Damon Albarn prožívá velmi rušný rok. Celkem nedávno skončila tour Gorillaz, s nimiž vydal i novou desku "The Now Now". A teď se potvrdila několik let putující neoficiální informace, že se konečně dočkáme druhé řadovky Albarnova dalšího projektu The Good, The Bad & The Queen. Stane se tak ještě letos - v půlce listopadu vyjde nahrávka "Merrie Land".

The Good, The Bad & The Queen - Merrie Land
© facebook interpreta
The Good, The Bad & The Queen se uvedli bezejmenným debutem před dlouhými jedenácti lety a dlouho to vypadalo, že to bude jediný zářez v diskografii této jedné z mnoha Albarnových bokovek. Novinku, jejíž obal vidíte vlevo, nahrál v sestavě s Paulem Simononem (The Clash), Simonem Tongem (The Verve) a Tonym Allenem. Produkci si vzal na starosti blízký spolupracovník Davida Bowieho Tony Visconti.

Album "Merrie Land" má datum vydání stanoveno na 16. listopadu a The Good, The Bad & The Queen na něm přinesou tuto desítku skladeb: Merrie Land, Gun To The Head, Nineteen Seventeen, The Great Fire, Lady Boston, Drifters & Trawlers, The Truce Of Twilight, Ribbons, The Last Man To Leave, The Poison Tree. Titulní track "Merrie Land" si můžete poslechnout níže. Kapela následně vyjede i na krátké britské turné a my můžeme jen doufat, že tato štace bude pokračovat i příští rok s nějakou zastávkou v Česku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY