Shakin' Stevens se vrací na koncertní pódia. Zazpívá i v Česku

23.10.2018 16:50 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Shakin' Stevens, umělec, který se může pyšnit platinovými prodeji svých alb, vystoupí 23. února v pražském Foru Karlín v doprovodu své skupiny a představí všechny zásadní hity své dlouholeté kariéry, včetně skladeb "Oh Julie", "Marie, Marie" nebo "This Old House". Vstupenky budou k mání v sítích Ticketmaster a Ticketportal od 26. října v cenovém rozmezí 1 690 - 2 190 Kč.

"V rámci příprav na turné jsem procházel katalog písní své sólové kariéry, který obsahuje nejrůznější hudební styly - od country přes klasický rock až po blues. Bylo potěšením znovu objevit 'perly' z mého repertoáru, které jsou u publika velmi oblíbené," nechal se slyšet Stevens a své fanoušky dále pozval: "Samozřejmě zaznějí hity i některé písně, které jsem živě nehrál téměř dvě desetiletí, připravil jsem nějaké to překvapení, zahraji i skladby jiných umělců, jejichž dílo obdivuji, a v neposlední řadě i nějaké novější věci. Nemůžu se dočkat, až se vydám na turné a vše si užiju společně s českým publikem, před kterým vystoupím poprvé."

Shakin' Stevens patří s 33 hitovými singly mezi nejvýznamnější britské umělce. Jeho skladby obsadily přední příčky nejedné světové hitparády, kam se vrátil i s albem "Echoes Of Our Times" z roku 2016. Album bylo inspirováno hudebníkovým pátráním po historii jeho rodiny a příběhy o válečném hrdinství, členech Armády spásy či o sporech v dolech na měď v Cornwallu. Na skladbách je patrný vliv blues, folku a rocku. Album bylo pro mnohé velkým překvapením a dostalo se mu velmi pozitivních reakcí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY