Dokument o Coldplay vyjde i na DVD

23.10.2018 14:41 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jak jsme již avizovali, 14. listopadu se v kinech objeví výjimečný dokument o kapele Coldplay. Vzhledem k tomu, že ne každý bude mít možnost v ten den trávit čas v některém ze stovek kin po celém světě, je vcelku logické, že britská čtveřice nabídne snímek i pro domácí účely a přidá i něco navrch.

Dokument "A Head Full Of Dreams" bude ke koupi od 7. prosince, a to jak digitálně, tak i na DVD. Samozřejmě, že jde pouze o část toho, co si Coldplay na předvánoční trh připravili. Film totiž na druhém DVD doplní i záznam kompletní dvouhodinové show, kterou Chris Martin se svými kumpány předvedl v São Paulu 8. listopadu 2017.

Coldplay - Live In São Paulo / Live In Buenos Aires
© facebook interpreta
Aby toho nebylo málo, budou ke dvěma vizuálním nosičům přidány ještě dva audio disky. Na nich fanoušci najdou záznam posledního koncertu v rámci loňské "A Head Full Of Dreams Tour", který kapela odehrála 15. listopadu 2017 v Buenos Aires. Komplet budete v obchodech hledat pod podtitulem "Butterfly Package".

Pokud by se někomu tento formát třeba nelíbil, nemusí truchlit. Audiozáznam bude možné zakoupit i separátně, stejně tak nepřijdou zkrátka ani milovníci vinylů. K dispozici bude i box se třemi vinyly zlatavé barvy, ke kterým budou přiložena i obě výše popsaná DVD.

Pro úplnost přikládáme ještě tracklist audio nosiče. Najdeme na něm následující songy: A Head Full Of Dreams, Yellow, Every Teardrop Is A Waterfall, The Scientist, God Put A Smile Upon Your Face, Paradise, Always In My Head, Magic, Everglow, Clocks, Midnight, Charlie Brown, Hymn For The Weekend, Fix You, Viva La Vida, Adventure Of A Lifetime, De Musica Ligera, Colour Spectrum, In My Place, Amor Argentina, Something Just Like This, A Sky Full Of Stars, Up&Up.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY