Mariah Carey vsadila ve "With You" na minimalismus a černobílou

15.10.2018 12:53 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Vzpomínáte si na velkolepou baladu "Without You", kterou Mariah Carey uchvátila svět před pětadvaceti lety? Novinka "With You" s ní má společného jen velmi málo, snad jen ten název, tedy jeho část. Jakkoli se jedná o první velký singl z chystané nové desky, asi jsme čekali něco o trochu lepšího.

První zveřejněná písnička "GTFO" příjemně navnadila, zvláště videoklip fanouškům zrychlil tep. "With You" naděje na velkolepý comeback zase trochu zchladí. Chyba není ani tak v samotné skladbě, jako spíše v produkci DJe Mustarda, který vsadil na opravdu minimální minimalismus. Hudební podklad tvoří jen pár tónů klavíru a neměnný beat, písnička nikam negraduje a jen plyne. Vždy je ale možné, že právě takováto zvuková okleštěnost zaujme za oceánem.

Doprovodný videoklip vsadil na černobílou variantu, zaobírá se samozřejmě pohledy na zpěvačku v různých prostředích. A vzhledem k tomu, že Mariah stále vypadá skvěle a nestydí se poodhalit, je na co koukat. Povedené bylo i její vystoupení na American Music Awards, které si můžete pustit pod videem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY