Markus Schulz vydává novou studiovku "We Are The Light"

11.10.2018 19:15 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Již před časem jsme informovali o plánech DJe a producenta Markuse Schulze. Bylo mezi nimi i nové autorské album. A vzhledem k tomu, že novinka vychází 12. října, jsou konečně známy i všechny podrobnosti.

Markus Schulz - We Are The Light
© facebook interpreta
Deska pojmenovaná "We Are The Light" bude obsahovat celkem šestnáct písní, mezi kterými logicky nebudou chybět všechny jeho úspěšné singly poslední doby jako "Safe From Harm" s Emmou Hewitt a "Calling For Love" s JES nebo aktuální hit "Upon My Shoulders". Před pár dny do seznamu singlů přibyla i titulní píseň "We Are The Light", ke které DJ žijící v Miami představil zároveň i video.

Kolekce "We Are The Light" dle Markuse vznikala opět u klavíru či kytary a z většiny měly demoverze akustickou podobu. Že jeho taneční a trancové songy znějí dobře i bez elektroniky, se mohou nyní přesvědčit i sami fanoušci. Zmiňovaný titul vychází jako dvojalbum a druhý disk nabídne všechny skladby právě v akustickém podání. Pokud máte o album zájem, objednat si jej můžete například zde.

A pokud Markuse Schulze upřednostňujete za mixážním pultem, nezapomeňte, že již brzy ho opět přivítáme v Praze. Tradičně bude jedním z headlinerů halovky Transmission, která letos v O2 areně vypukne již 27. října. Poslední vstupenky jsou k dispozici v síti Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY