Pentatonix nám svátky zpříjemní svým čtvrtým vánočním albem

24.10.2018 19:33 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Vokální a cappella pětice Pentatonix má sice ve své diskografii hlavně předělávky velkých hitů a také jednu desku s originálním materiálem, základ jejich úspěchu ale tvoří vánoční kolekce. A protože svátky se opět nezadržitelně blíží, přichází nyní s další, celkem už čtvrtou vánoční deskou.

Pentatonix - Christmas Is Here!
© facebook interpreta
Novinka ponese název "This Is Christmas", a jak je zvykem, na trhu se objeví s velkým předstihem před svátky, konkrétně už v pátek 26. října. Můžeme se těšit na celkem dvanáct položek, přičemž ve dvou z nich je doprovodí i hostující zpěvačky. Kelly Clarkson si s nimi zapěla ve skladbě "Grown-Up Christmas List", Maren Morris zase ve "When You Believe". A v závěrečné klasice "Jingle Bells" je doplní dokonce celý orchestr. Za pilotní singl byla zvolena písnička "Making Christmas", která původně zazněla ve filmu "Tim Burton's The Nightmare Before Christmas". Videoklip k ní si můžete pustit pod článkem.

Tracklist nahrávky "This Is Christmas!" je následující: What Christmas Means To Me, Rockin' Around The Christmas Tree, It's Beginning To Look A Lot Like Christmas, Grown-Up Christmas List, Greensleeves, Sweater Weather, When You Believe, Waltz of the Flowers, Here Comes Santa Claus, Making Christmas, Where Are You, Christmas?, Jingle Bells.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY