MF Robots představí svoji show v Lucerna Music Baru

08.10.2018 12:55 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

MF Robots Jana Kincaida, zakladatele a hlavního skladatele ikonických The Brand New Heavies a výtečné zpěvačky Dawn Joseph, předvedou poprvé strhující funkovou show v Praze. Vstupenky lze koupit v předprodejích Lucerna Music Baru, na GoOut.cz a na Ticketpro.

Originální směs funku, soulu i acid jazzu, taneční groove, energii i sex-appeal. To všechno a ještě více slibuje kapela MF Robots, která vystoupí 17. října 2018 v Lucerna Music Baru. Všechno se bude točit hlavně kolem talentu, tvořivé fantazie a zkušenosti dvou silných osobností: producenta, zakladatele, bubeníka a hlavního skladatele legendární britské acid jazzové kapely The Brand New Heavies Jana Kincaida a zpěvačky a multinstrumentalistky Dawn Joseph, která jako vokalistka spolupracovala s plejádou hvězd, včetně Roda Stewarta, Michaela Bublého, Kylie Minogue nebo CeeLo Greena a hrála i na basu v kapele Phila Collinse.

MF Robots je zkratka pro Music For Robots, ale dodejme, že to je nejspíš důkazem smyslu pro typický britský humor Jana a Dawn. Jejich muzika je totiž po čertech živá a má na hony daleko ke kovově digitálnímu chladu dokonalých strojů bez duše. Má v sobě nespoutanou krev a energii, která spolehlivě zaútočí na všechny vaše čidla a orgány.

Přesný groove kapelnických paliček Jana Kincaida a nezaměnitelný hlas, šarm a energii Dawn Joseph doplňuje v koncertní sestavě MF Robots šestice skvělých britských muzikantů: klávesista Alex Montaque, baskytarista Nathaniel Adamson, kytarista Mark Beaney, saxofonista Benjamin Treacher, Graeme Flowers s trubkou a zkušená vokalistka Senab Adekunle, která zpívala doprovodné vokály například i se slavnou Adele.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY