Jsou mladí, krásní, sladcí a mají dobré písničky. Dáte šanci skupině Why Don't We?

29.09.2018 08:21 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Na úvod malé upozornění: Pokud vám je více než osmnáct let a nejste snící puberťačka, tento článek asi nemá cenu ani rozklikávat - bude to sladké, hodně sladké!

Klučičí skupiny jsou všeobecně brány za spodinu popové scény, a pokud nejste z One Direction, nemáte šanci na světové uznání. O letošní přízeň mladých slečen se nejnověji uchází pětice chlapců pod společným názvem Why Don't We. Jack, Corbyn, Zach, Jonah a Daniel jsou mladí nadějní kluci z Ameriky, kteří sice nemůžou pít alkohol, protože jim ještě dlouho nebude jednadvacet, zato byste jim klidně mohli hádat sladkých třináct s tvářičkami bez jediného beďaru.

Jejich písničky o všedních problémech puberťáků jsou ale zabaleny do tak chytlavých melodií, až se my sofistikovaní dospěláci můžeme zastydět s přiznáním, že jde o pohodový pop. Singl "8 Letters" pochází ze stejnojmenného alba, které se v těchto dnech objevuje na pultech amerických obchodů. Jedná se o jasnou hitovku s chytlavým refrénem a s příjemným rozložením jednotlivých hlasů. Údajně si kluci své party napsali každý sám za sebe, nechtěli se dohadovat, které části kdo bude zpívat.

Samotný klip je kýč jak bič. Dlouhé zamilované pohledy, výstřední, ale módní oblečení, působivé stop-motion lokace a mystika, která nedává příliš velký smysl. Ale toto vše může klidně vzít čert a song bude i bez klipu pořád skvěle fungovat. Občas se nám stane, že ve svých playlistech máme nějaké to guilty pleasure, a letos tento post může získat právě skupina Why Don't We.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY