Rita Ora má s písní "Let You Love Me" velké šance na pořádný hit

26.09.2018 15:16 - Tomáš Navrátil | foto: Rita Ora / Universal

Rita Ora po dlouhých šesti letech vydává své teprve druhé studiové album. Za tu dobu jsme mohli slyšet nespočet různých singlů, které se sice snažily, ale díru do světových hitparád neudělaly. Po neustálých odkladech ale konečně zpěvaččino vydavatelství svolilo k vydání plnohodnotné kolekce. Půlku alba už známe, ale až nyní se začínají objevovat skutečně povedené kousky.

Song "Let You Love Me" je čtvrtým oficiálním singlem z připravované desky "Phoenix" a zatím je zaručeně tím nejlepším, co jsme od zpěvačky mohli slyšet. Střednětempá skladba hned v úvodu zaujme svým chytlavým vybrnkáváním několika tónů, které v pozdějších částech získávají různé elektronické obměny. Jednoduchý, ale silně chytlavý refrén si dokáže posluchače podmanit již při druhém nájezdu. Později se do toho přidá pár autotuneových dimenzí a popová hymna je na světě. Pokud už ani s tímto kouskem neudělá Rita pozdvižení na popové scéně, tak o úspěchu celé desky můžeme začít pochybovat.

Doprovodné video nepatří mezi žádné duchaplné zážitky. Rita se tu vlní v tmavých koutech nočního klubu a hází očko na jednoho kočičáka. Letmé dotyky, letmé polibky a rychlý odchod. Zpěvačce to sluší a o víc se ani nikdo nesnažil. Jediným šokem snad může být, že klip je na dnešní poměry poněkud málo lascivní a oplzlý.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY