Ashanti a Ja Rule v hiphopovém filmu

14.01.2003 10:18 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

ashanti
© facebook interpreta
R&B hvězda Ashanti si zahraje hlavní roli v předělávce filmu "Sparks". Hereckým partnerem jí bude rapper Ja Rule a režie se ujme producent Irv Gotti, pro kterého to bude absolutní filmová premiéra. Ve filmu by si prý mohli zahrát i další popové hvězdy - Beyonce Knowles z Destiny's Child a rapper P. Diddy.

Připravovaný film "Sparks" bude první produkcí hiphopového klanu Murder Inc., jehož hlavou je právě hitmaker Irv Gotti a největšími hvězdami Ashanti a Ja Rule. Zatímco Ashanti začínala jako herečka (filmy Spikea Leeho - "Malcolm X" a "Who's Da Man", Ja Rule se před kamery postavil až jako rapová hvězda - zahrál si třeba v "Rychle a zběsile". K natočení celovečerního filmu se dříve či později odhodlá každá hvězda hip hopu a R&B, Eminemův film "8 Mile" je posledním případem z dlouhé řady více či méně úspěšných pokusů.

Film "Sparks" byl původně natočen v 70. letech a hlavní role se ujala tehdy neznámá herečka Irene Cara. Nízkonákladový film o třech zpěvačkách z Harlemu, které míří za slávou v šoubyznysu, se stal v Americe kultovní podívanou.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY