shop.musicserver.cz
Nové desky pro 23. týden

Nové desky pro 23. týden

Vydáno: 01.06.2008 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Gipsy.cz, Alanis Morissette, Děda Mládek Illegal Band, Morten Harket, Paul Weller, Radiohead, The Courteeners a Uriah Heep, Ondřej Konrád & Gumbo, Alphabeat, Ashanti, David Sanchez, Markéta Poulíčková, Gavin Rossdale, Ladytron, Pendulum, Nils Molvaer, Jaroslav Olin Nejezchleba, Communic a Disturbed.

Pokud se v pondělí 2. června vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Alanis Morissette - Flavors Of Entanglement (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock / folk

Alanis Morissette - Flavors Of Entanglement
Alanis Morissette, jež byla a je společně s Sheryl Crow inspirací řady dalších písničkářek, se odmlčela na poměrně dlouhé čtyři roky. Vrací se tedy s dlouho očekávanou "Flavors Of Entanglement" a po deskách, které nahrála společně s rockovými producenty, se na novince dala dohromady s Guyem Sigsworthem. Ten si své postavení vybudoval spoluprácí s Björk, Sealem, Frou Frou či Lamb. Lze tedy očekávat, lehkou změnu stylu, i když Morissette stále zůstává autorkou. Zpěvačka na MySpace.com nahrála tři písničky.


Uriah Heep - Wake The Sleeper (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: hard rock

Uriah Heep - Wake The Sleeper
Legednární britská skupina Uriah Heep připravila za pomoci producenta Mikea Paxmana, který dříve spolupracoval také se Status Quo či Judie Tzuke, své jedenadvacáté studiové album. První deska formace po téměř deseti letech čítá celkem jedenáct nových písní. Nahrávání probíhalo v průběhu minulého roku, bohužel už bez starého známého Leea Kerlslakea. Místo něj usedl za bicí Russell Gilbrook. Ukázky a další informace naleznete na oficiálních stránkách.


Gipsy.cz - Reprezent (Indies Scope)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rap / hip hop / cikánská hudba

Gipsy.cz - Reprezent
Gipsy.cz mají nové album s názvem "Reprezent". Rok a půl po vydání zlaté desky "Romano Hip Hop" nyní skupina navazuje na debutovou nahrávku a přináší s sebou rozvinutý "romano hip-hop style", kombinující hip hop, rap, romskou tradiční hudbu i popové a r'n'b prvky. Celkem se na albu nachází čtrnáct skladeb o celkové stopáži 43 minut. CD vzniklo v renomovaném studiu SONO. "Reprezent" je tak oproti svému předchůdci opatřeno daleko propracovanějším a ve výsledku barevnějším zvukem. To je i dílem řadou vynikajících hostujících muzikantů, jako je například Josef Fečo (viola, double bass), Milan Kroka (kytara) či Camillo Caller (perkuse) a další. Výsledek si v krátkých ukázkách můžete poslechnout na stránkách jejich vydavatelství.


The Courteeners - St. Jude (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: indie rock

The Courteeners - St. Jude
Britská formace, která oficiálně vznikla teprve před dvěma lety, vydává svůj debut. Na produkci se podílela řada slavných jmen, například Stephen Street, který pomohl The Cranberries nebo Babyshambles, a Ben Hillier, jehož pomoci nyní využívají Depeche Mode. S The Courteeners dali dohromady dvanáct písní. "St. Jude" se do obchodů dostane hned v několika verzích. Jako klasické CD se schovanou písničkou "Acrylic" a také ve speciálním balíčku s druhým diskem s různými verzemi několika skladeb. Ukázky z desky si můžete poslechnout na MySpace.com kapely. Výtvarné zpracování přebalu vyhotovil sám zpěvák Liam Fray a má znázorňovat herečku Audrey Hepburn.


Pendulum - In Silico (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: drum and bass / elektronika / rock

Pendulum - In Silico
Australskou drum'n'bassovou skupinu Pendulum dostal do povědomí před několika lety remix slavné skladby The Prodigy "Voodoo People". Skupina poté přesídlila do Velké Británie a novinka "In Silico" je již jejich druhým albem. O tom, že jejich hudba není stylově vyhrazená, ale do drum'n'bassu míchají hodně rockových a elektronický prvků, svědčí i jejich živé koncerty. Letos je můžete vyjma naší republiky zaslechnout snad po celé Evropě - zahrají třeba na německém Rock Am Ring, v Glastonbury, na trenčínské Pohodě či polských Creamfields. Podstatnou část "In Silico" nabízejí Pendulum na svém MySpace.com.


Morten Harket - Letter From Egypt (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop

Morten Harket - Letter From Egypt
Norský zpěvák Morten Harket z popové skupiny a-ha vydává po dvanácti letech nové sólové album, ve své historii druhé zpívané v angličtině. "Letter From Egypt" obsahuje dvanáct nových skladeb, které začal nahrávat již minulý rok. Na desce je také coververze norské skupiny Locomotives "My Woman" v podobě skladby "Movies", ke které Morten chová zvláštní citový vztah. Na promo video k albu se můžete podívat na internetovém obchodě Amazon.de a některé z nových písní si poslechnete na zpěvákově MySpace.com.


Ondřej Konrád & Gumbo - Aspoň jednu krásu světa (Indies Happy Trails)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: jazz / folk / rock

Ondřej Konrád & Gumbo - Aspoň jednu krásu světa
Zpívající hráč na foukací harmoniku Ondřej Konrád, působící na scéně víc než tři dekády a jeho Gumbo jsou výteční instrumentalisté mladší generace, prošlí jazzovými školami. Na novém albu "Aspoň jednu krásu světa" vytvořili ze směsice jazzu, rocku, blues, funky, folku i závanů šansonu jeden styl. Na autorském albu s poetickými českými texty najdete také hosty, jako Roberta Křesťana, Kláru Vytiskovou, Miloše Dvořáčka a další. Synonymum pro pestrost a stylové mísení Gumbo je odvozeno z neworelánské gastronomie - jde o hutnou polévku s množstvím různých přísad a ingrediencí, kterou můžete okusit na jejich profilu na MySpace.com.


Disturbed - Indestructible (Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: metal

Disturbed - Indestructible
Američtí Disturbed vydávají své čtvrté řadové album. Fanoušci si na novinku museli počkat tři roky a sami muzikanti se snažili, aby o jejich nové desce a o přípravách veřejnost věděla co nejméně. Členové kapely začali nahrávat na podzim minulého roku, z čehož vzniklo dvanáct nových písní. Kromě klasické CD verze bude k dostání i edice obohacená o bonusovou skladbu "Run". Prostřednictvím iTunes mohou posluchači získat luxusní balíček čítající navíc čtyři songy. Některé z nových písní si můžete poslechnout na internetovém portálu imeem.com, na MySpace.com profilu kapely či na oficiálních stránkách, kde je i videoklip ke skladbě "Inside The Fire". Trailer je k dispozici na internetovém obchodu Amazon.com.


David Sanchez - Cultural Survival (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: jazz / latin jazz

David Sanchez - Cultural Survival
Zatímco čeští hudebníci jezdí nahrávat desky do zahraničí, portorický jazzový tenorsaxofonista David Sanchez nahrál svoji nejslavnější desku "Coral", za kterou dostal i cenu Grammy, u nás se Symfonickým orchestrem hl. m. Prahy. Na úspěch této nahrávky by jistě rád navázal i s novinkou "Cultural Survival", na které opět míchá jazz s africkými, afro-kubánskými a karibskými vlivy. Krátké ukázky všech osmi skladeb této desky můžete zaslechnout na stránkách jeho vydavatelství.


Radiohead - The Best Of (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní rock

Radiohead - The Best Of
Angličtí Radiohead se pohybují na hudební scéně již od roku 1991 a to je jistě dostatečně dlouhá doba na kompilační album. "The Best Of" má být jakýmsi retrospektivním ohlédnutím. Vyjde v pěti různých edicích. Klasická verze obsahuje jedno CD o sedmnácti skladbách, speciální edice čítá dva disky, kde bude druhá deska věnována méně komerčně úspěšným skladbám. Sběratelům se jistě bude hodit čtyřdílný set vinylových desek, pro pragmatiky je připravena download verze. V neposlední řadě vyjde také DVD obsahujícící jedenadvacet klasických promo videoklipů. Vydání této rozsáhlé kolekce však sami muzikanti neposvětili, vše má na svědomí právě nahrávací společnost.


Děda Mládek Illegal Band - Bobr (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: dixieland

Děda Mládek Illegal Band - Bobr
Už to vypadalo, že s koncerty a muzikou nenapravitelných recesistů Děda Mládek Illegal Band je konec, ovšem jak skupině, tak fanouškům se zastesklo a výsledkem je nová deska "Bobr". S renomovaným producentem Milanem Cimfem (Kabát, Čechomor, Chinaski) se zavřeli do studia a natočili svoji první desku s původním materiálem. Nové nahrávky nepřinášejí žádný výrazný experiment, jen logický vývoj kapely, která už dnes dokáže prezentovat vlastní skladby v obdobně ulítlém mládkovském duchu, s typickou strhující energií a navíc v čerstvějším zvukovém balení. Album, které bude skupina křtít 5. června v pražském Lucerna Music Baru, reprezentuje titulní skladba "Bobr", jejíž klip můžete vidět například na Stream.cz.


Paul Weller - 22 Dreams (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: britpop

Paul Weller - 22 Dreams
Britský písničkář Paul Weller připravil po třech letech pro své posluchače deváté řadové album. Nahrávání a přípravy probíhaly už od minulého roku a za produkcí stojí sám zpěvák. Na desce si zahostoval také Noel Gallagher a Gem Archer z Oasis a také kytaristé Steve Cradock z Ocean Colour Scene a Graham Coxon z Blur. Aby toho nebylo málo, mohou se posluchači těšit ještě na Little Barrie a bývalou hvězdu ze Stone Roses Azize Ibrahima. Do obchodů se deska dostane v několika edicích. Jedna z verzí bude obsahovat dvě LP a druhé klasické CD. Skladby z nového alba si můžete poslechnout na zpěvákových oficiálních stránkách.


Gavin Rossdale - WANDERlust (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní rock / post-grunge

Gavin Rossdale - WANDERlust
Jméno Gavin Rossdale vám zřejmě moc neřekne, ale jméno britské rockové party Bush, jejímž byl lídrem, by vám už mohlo být povědomé. Po rozpadu skupiny se tento zpěvák a kytarista dal dohromady další kapelu Institute, ovšem nakonec skončil na sólové dráze a "WANDERlust" je jeho debutem. Album natočil společně s producentem Bobem Rockem, jenž je známý především fanouškům Metalliky, a autorsky mu pomohlo trio Dave Stewart, Linda Perry a Marti Frederiksen (Aerosmith). Z alba je ke slyšení na jeho MySpace.com prozatím pouze první singl "Love Remains The Same".


Communic - Payment Of Existence
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: progresívní metal

Communic - Payment Of Existence
Mladá norská ambiciózní skupina Communic připravila v pořadí třetí řadové album. Na osmiskladbové náloži spolupracoval producent Jacob Hansen. Muzikanti slibují svou zatím nejtvrdší desku, silně ovlivněnou událostmi za poslední dva roky, které uplynuly od vydání alba "Waves Of Visual Decay". Nemalou roli sehrálo turné, které mají členové kapely za sebou, protože jim dodalo velké množství energie. Díky tomu se zvuk nové desky dostal dál, na vyšší úroveň. Důležitou úlohu v tématice nahrávky má i výtvarné zpracování obalu, které vytvořil Jan Yrlund. Některé z nových písní si můžete poslechnout na MySpace.com kapely, trailery k desce zhlédnete na internetových stránkách AOL.com.


Markéta Poulíčková - Markéta (Panther)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / r'n'b

Markéta Poulíčková - Markéta
Mladá zpěvačka Markéta Poulíčková na své druhotině "Markéta" opustila indiferentní umělecký pseudonym L.B.P. a zkouší to se svým vlastním jménem a odlišným zvukem. Za tím stojí početný tým mladých hudebníků, mezi kterými nacházíme jména jako David Landštof (Lenka Dusilová, Michal Hrůza, Toxique, Druhá Tráva, Aneta Langerová), rapper z N.Y. Nironic (Dara Rolins, Indy a Wich) či Jan Cidlinský (Aneta Langerová). Hlavní postavou je pak Dalibor Cidlinský jr. (Aneta Langerová, Jaromír Nohavica), který celé album napsal a produkoval. Jakožto host upoutá i finalista X Factoru Ondřej Ruml. S deskou "Markéta" se můžete alespoň částečně seznámit pomocí jejího MySpace.com, kde se nachází dvě ukázky.


Alphabeat - This Is Alphabeat (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop

Alphabeat - This Is Alphabeat
Severské země zásobí svět nejen metalovými kapelami, ale v poslední době i popovými interprety. Dánští Alphabeat ovšem nesází na taneční pojetí jako třeba Robyn, ale vrací se v inspiracích zpět do osmdesátých let minulého století. Jejich debut "This Is Alphabeat" a především první singl "Fascination" zaujal v Británii a nyní tato šestice v čele se zpěvačkou Stine Bramsen očekává, jak se jejich tvorba ujme ve zbytku Evropy. Proč je tato skupina často srovnávána s B-52's nebo CSS, zjistíte na jejich MySpace.com.


Ashanti - The Declaration (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: r'n'b / soul / hip hop

Ashanti - The Declaration
Stejně jako fanoušci Alanis Morissette i příznivci americké r'n'b zpěvačky Ashanti si museli na její nové studiové album počkat čtyři roky. Na své čtvrté desce "The Declaration" se ovšem nevrací pouze jako zpěvačka a skladatelka, ale poprvé jako producentka alba jako celku. K produkci a někdy i k pěveckému hostování si nicméně na jednotlivé písničky pozvala řadu producentů, mezi nimiž vládne L.T. Hutton (Bone Thugs-n-Harmony) a jemuž sekundují lidi jako Jermaine Dupri, Rodney Jerkins, Babyface, Akon či Mario Winans. Poslední dva jmenovaní a rapper Nelly si na albu i zazpívali. Ukázky z alba jsou ke slyšení na internetovém obchodě Amazon.com.


Ladytron - Velocifero (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: elektronika / new wave

Ladytron - Velocifero
Se čtvrtou řadovou deskou se hlásí anglická electropopová formace Ladytron, známá svými remixy pro Nine Inch Nails, Blondie, Placebo nebo Goldfrapp. Příznivci elektroniky se tak na "Velocifero" mohou těšit na jejich charakteristický zvuk, zapříčiněný analogovými nástroji. Desku v celé své kráse si můžete poslechnout na MySpace.com Ladytron.


V krátkosti

  • Norský trumpetista Nils Molvaer, který by se mohl s Erikem Truffazem dělit o post nástupce Milese Davise, vydává novou desku "Re-Vision". Máte-li chuť na trošku fusion jazzu, navštivte web tohoto muzikanta, kde najdete čtyři ukázky z této desky.
  • Indie rocková kapela Babyshambles během zimy odjela svoje velké evropské turné. Vzpomínkou na něj budiž titul "Oh! What A Lovely Tour", kde si můžete tuto skupinu vychutnat jak na CD, tak na DVD.
  • Nejznámější violoncellista českého bigbítu Jaroslav Olin Nejezchleba na dvou CD "25 let v tom" rekapituluje svoji kariéru. Na prvním CD najdete studiové nahrávky, které vznikly převážně v době jeho osmnáctiletého působení ve skupině Etc. Vladimíra Mišíka, čtyři písně jsou z alb Petra Skoumala a jedna pochází z předposledního CD Ivana Hlase. Druhé CD obsahuje záznam stejnojmenného koncertu, který se uskutečnil loni v pražském Paláci Akropolis.

Dále vychází:

Al Jarreau - Love Songs (Warner Music)
Alan Bastien - Alan Bastien (Popron Music)
Babyshambles - Oh What A Lovely Tour (EMI)
Bill Frisell - All Hat (Universal)
Billie Holiday - Columbia Original Masters (Sony BMG)
Billie Holiday - The Best Of Billie Holiday (Sony BMG)
Blade B./The Felloship Ban - Season Of Changes (Universal)
Blake - Blake (Universal)
Bloc Party - Silent Alarm (Universal)
Bloc Party - Silent Alarm Remixed (Universal)
Boney M. - Rivers Of Babylon (Sony BMG)
Cherish - The Truth (EMI)
Coca Cola - Votvírák (EMI)
Creedence Clearwater Revival - Best Of (Universal)
De La Soul - The Platinum Collection (Platinum Collection) (Warner Music)
Dogs Die In Hot Cars - Please Describe Yourself (Universal)
Dr. John - Best Of The Night Tripper (Panther)
Duke Ellington - Columbia Original Masters (Sony BMG)
Elton John - Elton John/Deluxe (Universal)
Elton John - Tumbleweed Connection/Delu (Universal)
En Vogue - The Platinum Collection (Warner Music)
Enrique Iglesias - Insomniac (Universal)
Equals - Greatest Hits (Panther)
Fats Waller - RCA Original Masters (Sony BMG)
Freddie & Dreamers - The Very Best Of (EMI)
Futureheads - This Is Not The World (Panther)
Gang Of Four - Return The Gift (Universal)
George Duke - My Soul (Universal)
Glenn Miller - RCA Original Masters (Sony BMG)
Harry Belafonte - Best Of (Panther)
Henri Demarquette - Brahms: Sonates Pour Violoncelle (Warner Music)
Henry Mancini - Touch Of Evil (Panther)
Jan Cimicky - Prameny pohody DVD (Universal)
Jason Mraz - I'm Yours (singl) (Warner Music)
John Mississippi Hurt - Columbia Original Masters (Sony BMG)
Johnny Cash - Wanted Man: The Johnny Cash Collection (Sony BMG)
Jon Mesek - In My Head (Sony BMG)
Kai Winding - Jazz For Playboys (Universal)
Kiki Dee - Angel Eyes (EMI)
Kiki Dee - Cage The Singbird (EMI)
Kiki Dee - I'Ve Got The Music In Me (EMI)
Kiki Dee - Kiki Dee (EMI)
Kiki Dee - Loving And Free (EMI)
Kiki Dee - Stay With Me (EMI)
KMFDM - Extra Volume 1 (Panther)
Lethal Bizzle - Against Aall Oddz (Universal)
Linda Ronstadt - The Platinum Collection (Warner Music)
Louis Armstrong - Columbia Original Masters (Sony BMG)
Louis Armstrong - The Best Of Louis Armstrong (Sony BMG)
Louisy Joseph - Assis Par Terre (Warner Music)
Marilyn Manson - Early Years Vol. 1 (Panther)
Meat Loaf - Dead Ringer For Love: The Meat Loaf Collection (Sony BMG)
Médine - Don't Panik Tape (Warner Music)
Memphis Minnie - Columbia Original Masters (Sony BMG)
Nils Molvaer - Re-Vision (Universal)
Paul Oakenfold - Perfecto Chills Vol. 1 (Panther)
Pavol Hammel - 1968 – 1989 (Sony BMG)
Pierre Desproges - Les RéQuisitoires Du Tribunal Des Flagrants DéLires Volume 1 (Warner Music)
Prečo ne?! - Luxus (Sony BMG)
R.Elis/A.C.Jobim - Elis A Tom (Universal)
Roy Orbison - Presenting... Roy Orbison (Sony BMG)
Roy Orbison - Very Best Of (Panther)
Různí - A Room With A View (EMI)
Různí - Best Of Dance 2/2008 (Universal)
Různí - Long Way Down/Special Edition (EMI)
Různí - Sex And The City (Universal)
Scott Hamilton - Across The Tracks (Universal)
Taylor Eigsti - Let It Come To You (Universal)
The Darkness - The Platinum Collection (Platinum Collection) (Warner Music)
The Doobie Brothers - The Platinum Collection (Warner Music)
The Doors - The Platinum Collection (Platinum Collection) (Warner Music)
The Francy Boland Orchestr - Blue Flame /Red Hot / White Heat (Universal)
The Herbaliser - Same As It Never Was (Panther)
Van Morrison - Midnight Special (Panther)
Whigfield - All In One (Panther)
Whip - X Marks Destination (Cd+Dvd) (Panther)
Will Downing - A Dream Fulfilled (Universal)
Willie Nelson - The Platinum Collection (Platinum Collection) (Warner Music)

NÁZORY
  • hm.. (chocobo, 01.06.2008 12:09) Reagovat

    chci se zeptat - nejmenuje se ta skupina, o ktere mluvite v oddilu o alanis, Frou Frou (pokud myslime tu samou, s Imogen Heap).. [Frú Frú] mozna vas zmatla foneticka podoba :P :)

    • Re: hm.. (Tomáš Parkan - autor, 01.06.2008 12:47) Reagovat

      Máte pochopitelně pravdu, už jsem to opravil. Fonetická podoba mě nezmátla, jednoduše jsem to špatně opsal.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
Shakira - Las Mujeres Ya No Lloran 7/10
Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku Na obalu své dvanácté studiovky "Las Mujeres Ya Na Lloran" (česky "Ženy už nepláčou") je Shakira vyobrazena se slzami stékajícími po její tváří, které se mění v drahokamy. Předloňský rozchod s fotbalistou Gerardem Piquém sice ve... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 15:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Vladimír Mišík The Prodigy Justin Bieber Queen AC/DC Adele Kabát Karel Gott Rush U2 Paws Sia Bono Taylor Swift Madonna Télépopmusik Dua Lipa Lucie Vondráčková Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu