Stříbrná SuperStar Eliška Rusková se v "El Latino" snaží o opožděný letní hit

26.09.2018 09:20 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Zatím poslední SuperStar skončila v červnu a minimálně zpěvačky umístěné na prvních třech místech se činí. Bronzová Karmen Pál Baláž přijala angažmá ve skupině Peha, vítězná Tereza Mašková se vrhla do další soutěže a v současnosti baví diváky show Tvoje tvář má známý hlas. A Eliška Rusková se zatím jako jediná připomíná sólovým singlem.

Jmenuje se "El Latino" a název správně značí, že je inspirován latinskoamerickými rytmy, v současnosti tak populárními. Písničku produkoval Viktor Dyk a video natočila Rusková v režii choreografa SuperStar JK Sancheze u moře, konkrétně na ostrově Korfu. Přiznejme si, že kdo sledoval počínání Elišky v soutěži, asi si od jejího nadání sliboval víc. Zpěvačka tvrdohlavě opakovala, že tíhne hlavně k pop rocku, proto působí pokus o opožděný letní hit minimálně překvapivě. Písnička bohužel nedává prostor vyniknout jejímu hlasu ani jejím interpretačním přednostem. V rámci současného popu je i dost zaměnitelná.

Přiznat skladbě ale musíme to, že jí nechybí chytlavost. Třeba s ní sympatická zpěvačka přece jen fanoušky osloví. Však za jediný den od zveřejnění získal klip přes devadesát tisíc přehrání na YouTube. Ostatně splňuje vše, co se od takto pojatého songu očekává, i když nehýří nápady. Pokud se chce Rusková svézt na vlně trendů, vlastně v prvním singlu udělala vše správně. Nám by se však přece jen líbilo, kdyby přišla s něčím osobitějším. Připomeňme ale, že je jí pořád teprve patnáct let.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY