Gaia Mesiah přesouvá vydání alba a turné na jaro 2019

20.09.2018 16:59 - Hana Bukáčková | foto: archiv kapely

Pro mnohé to měla být událost roku a velký svátek. Gaia Mesiah, jedna z nejcharismatičtějších kapel klubové scény přelomu milénia, se definitivně po jedenácti letech od desky "Aplha Female" měla vrátit v plné původní sestavě, tedy s uhrančivou zpěvačkou Markou Rybin, kytaristkou Santa Morellou, bubenicí Mišou M a basákem Joshem Stewartem. Nová deska "Excellent Mistake" měla vyjít už v pátek 21. září, ale bohužel se tak nestane.

Na novou kolekci si budeme muset nakonec ještě pár měsíců počkat, i když už je hotová. Zdravotní komplikace Santa Morelly si totiž vyžádaly celkový odklad jejího vydání a samozřejmě i přesun plánovaného turné na jaro příštího roku.

"Člověk míní, život mění. Gaia Mesiah přesouvá vydání alba 'Excellent Mistake' i plánované stejnojmenné podzimní turné na začátek příštího roku. Důvodem je vážné onemocnění kytaristky Santa Morelly, které ji nedovolí v následujících týdnech a měsících návrat na koncertní pódia. Během neuvěřitelně krátké doby se našemu manažerovi Petru Fořtovi podařilo termíny podzimního turné přesunout na začátek příštího roku. O koncerty nepřijdete, jen se uvidíme o pár měsíců později a s naší novou plackou se budete moc potěšit v únoru. Počkáme na Morellu, až bude v cajku a úderná jednotka komplet v kondici :). Těšíme se na vás!" vzkazuje Gaia Mesiah.

Na turné kapela vyrazí 7. února příštího roku. Zakoupené vstupenky na jednotlivé koncerty zůstávají v platnosti. Oficiální vydání "Excellent Mistake" se přesouvá na 1. února 2019. Přejeme Morelle sílu, ať se brzy uzdraví a živočišná Gaia Mesiah se pak s energií sobě vlastní vrhne s novými peckami na koncertní pódia!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY